Ennakko: JPS - FC Blackbird

Keskiviikkoiltana JPS aloittaa kauden viralliset ottelunsa Suomen cupin toisen kierroksen kamppailulla. Vastus on mielenkiintoinen, viime kaudella Kakkosesta pudonnut paikalliskilpailija FC Blackbird. Tässä ottelussa päästään hakemaan asetelmia ensi kesäksi taistelussa Jyväskylän herruudesta.

Jos tarkastellaan joukkueiden kokoonpanoja verrattuna viime kauteen, tiedetään että suurempi vaihtuvuus on ollut Blackbirdissä, joka on menettänyt pelaajia Kakkosessa säilyneeseen FC Vaajakoskeen ja sinne nousseeseen Vihtavuoren Pamaukseen. Tiedossa on, että vastassa tulee olemaan nuori, hyväkuntoinen ja nälkäinen joukkue.

JPS:n pelaajtilanne ennen ottelua on hieman huolestuttava, sillä poissaoloja on turhan paljon. Varmuudella kokoonpanosta puuttuvat lomamatkalla oleva Anton Stutzle, alkukauden missaava Niko Nuttunen, koko alkuvuoden sairastellut Ville Kujanpää ja viime kauden maalitykki sekä joukkueen kapteeni Mikko Huhtiniemi, joka toipuu viisaudenhammasleikkauksesta. Lisäksi muutaman pelaajan status on epäselvä. Uusista pelaajista varmuudella debyyttinsä virallisessa ottelussa tulevat tekemään Aapo Autio ja Lasse Saari.

Ottelu pelataan Hippohallissa alkaen klo 21.30. Valitettavasti tällä kertaa tarjolla ei ole kahviopalvelua.


Näytä lisää uutisia