19. sopimuspelaaja

Suomen Cupin aattona julkaistaan yksi tärkeä pelaajasopimus, kun Simo Kinnunen laittoi nimet JPS:n paperiin.

20-vuotias Kinnunen on uusi nimi Keski-Suomen jalkapallossa miehen pelattua juniorivuodet Heinävedellä HeiPa:ssa ja myöhemmin Joensuussa Jipossa. Viime kausi meni saman sarjan Jippo/2:n punaisissa väreissä.

- Jipsiin oli hyvä tulla, kun paita oli komeasti samanvärinen ja muutenkin joukkueessa on päällä hyvä meno ja kaikki tuntuu olevan hyvällä huumorilla mukana treeneissä.

Pelaajiinkin Simo on ehtinyt jo tutustua hiljalleen.
- Täytyy sanoa että Kimmo Väre on tehnyt vaikutuksen treeneissä ja Santeri Paajanen puolestaan on vakuuttanut talkoopuolella..

Kinnunen on todellinen all-around pelaaja, joka pystyy hoitamaan melkein minkä tahansa pelipaikan. Viime kaudella linkin ja kärjen paikka tuli tutuksi ja linkkinä Simo kertookin mielellään pelaavansa. Simon vahvuuksiin puolestaan kuuluu armoton kuntopohja, josta muut pelaajat saivat jo esimakua joukkueen piiptestissä, jossa piiptesti-Simo juoksi hurjat 16 minuuttia.

Tavoitteita rakennustekniikan opiskelija asettelee kaudelle seuraavasti:
- Kunhan hiljalleen pääsen joukkueeseen mukaan, niin sen jälkeen tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja se onkin oikeastaan päätavoite.


Näytä lisää uutisia