17.sopimuspelaaja

Uutena pelaajana JPS:n riveihin saapuu Lasse Saari. 21-vuotias helsinkiläislähtöinen pelaaja on aiemmin pelannut junnuvuosina PuiU:ssa, Atlantiksessa ja PoHU:ssa kolmosta sekä myöhemmin aikuisiällä Gnistanissa ja FC Viikinkien kakkosjoukkueessa. Lasse oli mukana jo syksyllä JPS:n mukana ja yllättyi kovasta vauhdista:
-Meininki treeneissä tuntui erittäin hyvältä! Treenit oli intensiteetiltään paljon menevämpää sorttia kuin muiden kolmosten porukoiden (Pohu ja Viikkarit) jossa olin aiemmin pelannut. Taitavia ja atleettisia jätkiä ja porukkaan oli helppo päästä mukaan, tekemisen halu oli kaikilla hyvä josta kovasti tykkäsin.

Itseään keskikentällä pelaava Lasse kuvailee seuraavasti, ja ainakin viimeinen lause on varmasti valmentaja Kauton mieleen:
-Pelityyli on junnuvuosista ainakin omasta mielestäni rauhoittunut, joku on joskus kuumakalleksikin haukkunut ja on tullut tehtyä liikaa tyhmiä rikkeitä. Kakáa ihannoin Milanin vuosina paljon ja koitin oppia siltä juttuja, muut lapsuuden tähti-idolit on tainnut jo himmetä kuten Stoichkov ja Rivaldo. Lisäksi kunnioitan aina kovasti pelaajia jotka koittavat asenteellaan paikata sen mitä taidossa ja nopeudessa häviävät, ja tähän itsekin pyrin.

Liikunnan yhteiskuntatieteitä opiskeleva mr. Tammikuu ei tiedä mitä odottaa tulevalta Keski- ja Itä-Suomen kolmoselta:
-Enpä juuri mitään tiedä sarjasta. Täällä tasoa kehutaan alueellisesti laajan piirin myötä ja Kehä III:n sisäpuolella tietämättömät kuvittelevat tason vastaavan Helsingin Nelosta. Nähtäväksi jää, mutta tämänastisten kokemusten perusteella voin sanoa, että ainakin siinä kolmosessa jossa itse viime kaudella pelailin olisi JPS varmasti kärkikahinoissa. Yllätyin JPS:n toiminnan tasosta sen verran, että odotan sarjasta löytyvän muitakin kovia joukkueita ja hyviä kamppailuja.


Näytä lisää uutisia