P11 osaturnaus Varkaudessa, 9.1.2011

Pelasimme kauden toisen P11 osaturnauksen Varkauden Kämärillä vaihtelevissa sääolosuhteissa.

PaSa - JPS 8-2

Ensimmäinen peli PaSaa vastaan oli odotetusti vaikea. Kentällä oli muutama sentti märkää räntää ja takana bussikyyti Jyväskylästä. Hyvästä alkuveryttelystä huolimatta emme päässeet Pasan vauhtiin pelissä lainkaan, tuloksena oli selkeä tappio paremmalle joukkueelle. Maaleista vastasi Miiro ja Roope.

JPS - Kampparit 5-4

Mikkelin mustapaitoja vastaan pelattiin tasainen peli. Tilanteiden valossa peli olisi voinut päättyä kamppareidenkin hyväksi, mutta pystyimme säilyttämään maalin etumatkan pelin lopussa. Peli oli edelleen hiukan nihkeää, eikä hienouksia juurikaan nähty. Ottelun kääntäminen voitoksi, oli tietysti pelin positiivisin anti. Maaliseppoina toimi tällä kertaa Aleksi (3) ja Roope (2).

JPS - WP-35 7-3

Viimeinen peli isäntiä vastaan oli meidän osalta selvästi turnauksen paras. Luistin liikkui ja palloakin muistettiin liikuttaa mieheltä toiselle. Pelissä nähtiin yksi "oppikirja" maalikin, kun Joonatan ja Aleksi sahasi lyhyillä syötöillä varkautelaisten puolustuksen auki - tämä sai jo valmentajatkin hymyilemään. Maalit merkittiin seuraavasti: Aleksi (3), Miiro (2), Tuukka L. ja Roope.

Kaiken kaikkiaan turnaus bussimatkoineen ja ABC-ruokailuineen sujui hyvin, joten ei muutakuin kohti uusia haasteita. Harjoiteltavaa tosin vielä riittää, mutta se ei ole mikään yllätys.

Kari


Näytä lisää uutisia