16.sopimuspelaaja

Seuraava sopimuspelaaja jatkaa Jipsin turkulaisten pelaajahankintojen listaa. Santeri Paajanen on saanut jalkapallo-oppinsa Turun nappulaliigassa ja sen jälkeen TPK:ssa. Jipsin riveihin Sane siirtyy turkulaisseurasta Hirvensalon Heitosta.

Näin Jipsin tuore vahvistus kuvailee vahvuuksiaan:
- Vahvuudet löytyy ehdottomasti puolustuspelaamisesta. Melko rauhallinen luonne näkyy rauhallisuutena myös pelikentällä. Puolustuspään pelaajana olen enemmän häärinyt eli tosiaan pakkina itseäni pidän. Tosin viime kausina myös ylempänäkin olen pelaillut eli myös linkki on ihan mahdollinen pelipaikka.

Miten mies sitten päätyi JPS:n riveihin?
- Niin paljon pelkkää hyvää olen kuullut Jipsin toiminnasta ja hengestä, että todella positiivisin mielin tulen mukaan jengiin. Itse totta kai teen hommia kovalla teholla päästäkseni täysillä mukaan joukkueseen. Uutena pelaajana olisi totta kai tavoitteena tuoda jotain uuttakin joukkueeseen, jotta tulokset olisivat vähintään yhtä hienoja kuin viime kaudella.

Miten Santeri vertailisi itseään Turun Interissä pelaavaansa veljeen Severiin?
- Ainakaan niin paljon hämminkiä en saa kentällä aikaseksi! :D Kaksinkamppailut Severiä vastaan olen vienyt kyllä aina pienestä pitäen pelissä kuin pelissä! Sanoi hän itse mitä sanoi...

Sane tuntee joukkueesta jo entuudestaan jo monta pelaajaa, joten kenen kanssa Sane odottaa pelaamista?
- Ainaisena turkulaisena on pakko vetää vähän kotiinpäin ja valita Kujun (Kujanpää) ja Dolphin (Ahokas) välillä. Kujun loukkaantumiskynnyksen tietäen on varmasti ainutlaatuinen kokemus pelata hänen kanssa, joten valitaan Kuju.


Näytä lisää uutisia