15. sopimuspelaaja

Suomen Cupin alku lähestyy ja sopimuspelaajien määrä lisääntyy. Esittely vuoroon tulee mies, joka juoksee hyökkäyksien tueksi, antaa loistokeskityksen, kiroaa täydellistä keskitystään, laittaa leuan rintaan ja kirmaa takaisin puolustamaan. Kyseessä tietenkin Marcus Åberg. 

Kausi 2010 oli Maccelle ensimmäinen JPS:ssä:
- Fiilikset olivat erittäin hyvät. Loistava porukka ja mukava tekemisen meininki! Toiminta oli mielestäni hyvää sekä harjoituksissa että peleissä.

Edellisellä kaudella Macce pelasi paljon yhdessä ViPa:an siirtyneen Vesku Alhosen kanssa.
- Veskun kanssa yhteistyö sujui hyvin, Vesku on erittäin hyvä pelaaja joka tekee paljon työtä molempiin suuntiin ja on lähes aina pelattavana. Tykkään nousta paljon laidalla ja antaa keskityksiä. Vesku tykkäsi kaventaa keskelle mikä antoi minulle tilaa nousta, joten oli erittäin mieleistä siinäkin mielessä. Veskun korvaaminen ei tule olemaan helppoa. Veikkaisin että oikealla laidalla voisi nyt pelata JPS:n pieni, mutta sitäkin karvaisempi Eemeli Jokinen. Korttien ottamisen korvaa Anton Stytzle joka otta Veskunkin edestä kortteja ensi kaudella.

Tuleva kausi on peräti 10 maalisyöttöä viime kaudella antaneelle laitapakille vielä osaltaan pieni kysymysmerkki.
- Kesän kuviot ovat vielä hiukan auki. Mutta jos olen Jyväskylässä, niin ehdottomasti olen Jipsissä. Ei tulisi mielenkään vaihtaa seuraa Jyväskylässä. Suunnitelmiini kuuluu edelleen olla sentin Emppua lyhyempi, jotta Empun itsetunto säilyisi. Lisäksi heitän jokerikorttina, että Jarkko Jokiranta voittaa JPS:n ensi kauden vuoden pelaajapalkinnon.

Kirkkonummen kasvatti ja HJK:n junioreissa yhdessä mm. Hetemajn veljesten, Sakari Mattilan ja Jukka Raitalan kanssa pelannut Macce on Jipsin mukana ainakin alkuvuoden ja osallistuu ainakin Suomen Cupiin punapaidoissa ja toivottavasti myös kesän peleihin.

Tiistaina ja keskiviikkona lisää sopimusuutisia.


Näytä lisää uutisia