24.päivän luukku

Vielä jouluaattonakin JPS:n verkkotoimitus tarjoaa kovanluokan joululahjan, kun julkistetaan kahden todella tärkeän pelaajan sopimukset. Maalivahdit Anssi Korkiakoski ja Veli-Matti Tranberg jatkavat joukkueen vahvuudessa myös kaudella 2011.

Anssi liittyi Jipsin mukaan viime kaudella.
- Joukkue on kyllä todella potentiaalinen vieläkin parempiin suorituksiin. Odotan että vieläkin parempaa on luvassa kun hitsaudutaan ensi kaudella vieläkin paremmin yhteen. Parhaita muistoja viime kaudelta oli varmaan JPS-debyytti Jippo/2:sta vastaan, josta tuli aina maukas nollapeli.

Heinolasta kotoisin oleva Anssi on hakenut oppiaan HP-47:sta, MiKistä ja ennen Jipsiä Keski-Suomen AC Soulsista. Tulevalle kaudelle varmaotteinen maalivahti lähtee tavoittelemaan vieläkin enemmän peliaikaa ja joukkueelle heinolan kasvatti toivoo vähemmän pistemenetyksiä heikompia joukkueita vastaan ja sitä kautta vieläkin parempaa tulosta.

Toinen maalivahti Vellu Tranberg kuvailee kollegan sopimusuutista seuraavasti:
- Todella hienoa, että myös Anssi jatkaa. Treenaaminen on maistunut Anssin kanssa hyvin ja meillä on tervehenkistä kilpailua. Olemme todella tasaisia ja kumpi vain voi olla ykkösmaalivahtina.

Vellu aloittaa nyt Jipsissä kolmannen kautensa.
- Viime kaudesta jäi hyvä fiilis ja henkilökohtaisesti se oli varmaan paras kausi pitkään aikaan. Nollapelejä tuli mukavasti ja varmasti siihen oli isona tekijänä se, että miehet eivät vaihtuneet puolustuslinjassa kovin paljon ja linja pelasi muutenkin hyvin. Maukkainta oli kuitenkin tekemäni maali KeuPaa vastaan.

JIlveksen verkkosivuilla Vellua luonnehdittiin kivitalon kokoiseksi mieheksi. Anssi yhtyy tähän arvosteluun:
- Vellu on todella ulottuva maalivahti, jonka suurimmat vahvuudet ovat varmasti rauhallisuus ja otteiden tasaisuus.

Vellu uskoo Jipsin taistelevan ensi kaudella kärkisijoituksista.
- Aivastus parempi sitoutuminen kaikilta ja vielä vähän kiinteämpi joukkuehenki, niin nousukaan ei ole mahdoton asia, toteaa Paimion Hakan kasvatti.

Veskareiden sopimusten myötä Jipsillä on nyt 14 sopimuspelaajaa. Jipsin joulukalenteri ei kuitenkaan ole mikään normaali joulukalenteri, vaan se jatkuu vielä aaton jälkeenkin. Lisää uutisia on tiedossa vielä ennen uutta vuotta.


Näytä lisää uutisia