23.päivän luukku

Aaton aaton luukussa muistellaan vähän viime kautta, kun mitä kuuluu osiossa esitellään Matti Kaappola, jonka kuulumisia moni on kaipaillut. Kapolla meni viime kaudella Vehkalammella pelatussa Jämsänkosken Ilves-ottelussa sääri- ja pohjeluu poikki, mutta kuntoutuminen todella vakavasta vammasta on lähtenyt hyvin liikkeelle.
- Kaksi leikkausta tehtiin ja sitten ihosiirtoja. Leikkaukset sujuivat onneksi todella hyvin ja ihosiirtojen myötä ei tullut mitään tulehduksia, joten kaikki lähti heti hyvin käyntiin. Sen jälkeen jalkaa on kaikessa rauhassa jumpattu ja nyt pystyy kävelemään reippaasti, mutta hölkkääminen ei vielä onnistu. Arkiaskareet sujuvat jo kuitenkin hyvin.

Todella tärkeäksi jalan paraneminen tekee se, että Kapo tarvitsee hyvää liikuntakykyä myös opinnoissa ja tulevassa työssään. Lapuan Virkiän kasvatilla on edessään työelämään siirtyminen, kun valmistuminen liikunnanopettajaksi lähenee.
- Nyt on harjoittelu vielä jäljellä ja maaliskuussa pitäisi valmistua. Sitten vain töitä hakemaan ja saa nähdä mihin päin Suomea sitä päätyy.

Viime kaudesta Kapolla jäi aika paljon hampaan koloon pahan loukkaantumisen myötä
- Oli kyllä todella harmillinen tilanne, kun olin juuri päässyt vähän enemmän pelaamaan ja pelit kulkivat hyvin. Kauden hienoin muisto oli varmaan vieraspeli JIlvestä vastaan. Kahden miehen alivoimalla otettiin voitto kotiin. Muutamat puikot ja sijoitus alakulmaan jäivät mukavasti mieleen.

Ensi kauden suunnitelmat ovat luonnollisesti täysin auki:
- Vähän haikeat fiilikset on sinällään, että olisi hienoa jatkaa hyvien jätkien kanssa Jipsissä siitä mihin jäätiin kesällä, mutta hoidetaan ensin rauhassa jalka kuntoon ja katsotaan sitten futishommia ja sitä missä päin ollaan. Viime kaudella oli todella hyvä meininki ja tykkäsin todella paljon olla joukkueessa mukana.

 - Viime kauden Jipsin pelaajille haluan toivottaa oikein rauhallista joulua, Kaappola päättää.

 


Näytä lisää uutisia