22. päivän luukku

Päivän luukusta ilmestyy porilainen ihme: Kimmo Väre. JPS noudattaa Sedu Koskisen aikanaan lanseeraamaa väitettä: "jalkapallokentille pitää saada lisää hyvännäköisiä pelaajia, jotta naisetkin löytävät katsomoihin" ja näin Kimmo Väreen (joka Sedun oppien vastaisesti osaa pelata myös futista) kanssa päästiin sopimukseen.
- Ensimmäinen kausi oli erittäin maukas, joten on hienoa jatkaa samassa joukkueessa. Viime kaudella oli meiningissä sopivasti huumoria, mutta kuitenkin hyvää tekemistä aina treeneissä ja peleissä.

Kimmo löysi viime kaudella itselleen Matti Kauton opastuksella uuden pelipaikan keskikentän pohjalla, jossa Kimmo pääsee myös toteuttamaan mottoaan "juokse yli!"
- Pelipaikka oli alussa vähän outo, mutta siitä tuli minulle suorastaan nautinnollinen pelipaikka ja nyt en halua enää muualla pelatakaan.

Viime kaudella Kimmo muun muassa dominoi keskikentän keskustaa Saksan joukkuetta vastaan opiskelijoiden EM-kisoissa.
- Kimmo ja Olli (Väisänen) olivat suvereeneja keskellä ja Saksan puoliammattilaiset olivat todella helisemässä, totesti EM-kisajoukkueen valmentaja Eemeli Jokinen heinäkuussa 2010 Jouni Juntusen haastattelussa.

Ensi kaudella 27-vuotias T1000 lempinimeä kantava mies asettaa itselleen kovia tavoitteita:
- Maali! Nyt se pitää tulla. Aion lisäksi todennäköisesti olla ensi kesänä lähes tulkoon jalkapalloammattilaisena, jossa erona aiempaan on oikeastaan se, että nyt mukana tulee olemaan myös ammattitaitoa. Joukkueena mennään kolmen parhaan joukkoon, Kimmo ennustaa.

Verkkotoimitus povaa Pihlavan Työväen Urheilijoiden kasvatista ensi kauden yllättäjää.


Näytä lisää uutisia