20.päivän luukku

Vain neljä yötä jouluun on, kun Jipsin pukinkontista nousee viime kauden kapteenin Mikko Huhtiniemen nimi.

Viime vuonna hurjat tehot 16 maalia ja 10 syöttöä saalistanut Hude tyhjensi pöydän Jipsin syksyisessä palkintogaalassa. Viime kaudella oman paikkansa keskikentän keskellä löytänyttä Hudea hänen entinen valmentajansa Janne Patjas kuvaili Kouvolan Susien hävittyä treenipelin Jipsille "fyysisesti täysin ylivertaisena" ja hehkutti, kuinka Huhtiniemi muistetaan Valkealan Kajon riveistä uskomattomana atleettina, jonka fyysiset ominaisuudet ovat täysin omalla tasollaan. Jipsin verkkotoimitus ei kiistä tätä.

FC Kouvolan ja MyPa:n kasvatti aloittaa Jipsissä nyt kolmannen kautensa.
-Hyvässä porukassa on mukava ja kaiken kaikkiaan luonnollista jatkaa. Kaiken kaikkiaan kasassa meillä on oikein hyvä nippu. Edellinen kausi sujui jopa yllättävän hyvin itseltä ja maalejakin tuli mukavaan tahtiin. Pelasin aika paljon aavistuksen oudolla paikalla keskikentän keskellä, mutta koko ajan paremmin ja paremmin homma lähti sujumaan ja loppukaudella tuli 10-paikkakin tutuksi, toteaa Michael Essienin ja Michael Ballackin risteytys.

Jaakko Ahokas esitti omaksi ensi kauden tavoitteekseen tehdä enemmän maaleja kuin Hude, johon MyPa:n liigaringissäkin aikanaan vieraillut Huhtiniemi vastaa seuraavasti:
- Jaskalle voisi lähettää terveisiä, että kiviä taskuun. Otan haasteen vastaan ja laitan Turun pojalle jauhot suuhun.


Näytä lisää uutisia