18.päivän luukku

18.päivän luukussa ei esitellä uutta pelaajakorttia, vaan muistellaan menneitä. Esittelyssä ovat legendaarinen veljespari. Lapin veljekset Olli ja Vellu, jotka ovat yhteensä kantaneet JPS-logoa yli kymmenen vuotta

Vellu pelasi Jipsissä vielä viime kaudella, mutta JJK:n kasvatti pelaa ensi kauden Kuopiossa Zulimaneissa.

- Todella haikein mielin jätän Jipsin, mutta olen useamman vuoden jo asunut Itä-Suomessa, joten nyt joudun jättämään rakkaan punapaidan. Tunnelma on todella haikea ja toivotan kaikille huikeille jätkille hyvää myös ensi kaudelle. Rakkaita muistoja jäi varsinkin risteilyltä pari vuotta sitten, pikkuveli pohtii naureskellen mystisesti.

Huhuissa on pyörinyt, että ensi syksynä järjestettäisiin 2000 -luvun Jipsiläiset vs 2011 JPS ottelu. Veljekset ovat todella innoissaan ajatuksesta:
- Aivan loistava ajatus. Olisi mahtava tavata vanhoja Jipsiläisiä ja mitata tasoa nykyjoukkueen kanssa, toteavat identtiset veljekset yhteen ääneen.

Olli opiskelee veljensä tavoin lääkiksessä, mutta paikkakuntana ei ole Kuopio vaan Oulu.

- Rakastan ja vaalin jokaista hetkeä Jipsissä. Vellu oli sellainen pelaaja, että viimeistely puuttui, mutta muuten hieno ihminen. Loistavaa oli päästä pelaamaan veljen vierellä Jipsissä. Se oli hienoa aikaa, toivottavasti vielä joskus päästään samaan joukkueeseen. Ehkä sitten ensi syksynä, toteaa entinen maalitykki kyynel silmäkulmassa ja pala kurkussa.

Ensi kauden pelejä veljekset lupaavat tulla katsomaan ja kannustamaan joukkuetta Ossi Heinosen johtamaan fanikatsomoon.


Näytä lisää uutisia