P11 osaturnaus Jyväskylässä

Sunnuntaina (5.12.) pelattiin oma kotiturnaus, ja samalla kauden ensimmäiset "viralliset" pelit. Olosuhteet olivat loistavat, pojilla uudet hienot pelipaidat ja lähes koko miehistö koolla (maalivahti ja 14 kenttäpelaajaa) - joten odotukset olivat korkealla.

Turnaus sujui valmentajan näkövinkkelistä hyvin (tai oikeastaan loistavasti), pojat paransivat suoritustaan peli peliltä ja muutenkin toiminta oli mallikelpoista. Valmentajien tehtäväksi jäi ainoastaan vaihtojen pyörittäminen, pelillisellä puolella pojat toteuttivat hienosti harjoituksissa sovittuja asioita. Laaja pelaajarinki takasi sen, että jaksettiin pelata turnaus hyvällä meininkillä loppuun asti. Tässä muutama poiminta positiivisista asioista: hyvä maalivahtipeli, uhrautuva puolustuspeli, maalinteko (jossa saatiin onnistumisia laajalla rintamalla), asiallinen käytös kentällä ja sen ulkopuolella, luisteluvoima jne.Toki paljon parantamisen varaa myös suorituksiin jäi, joten harjoittelu jatkuu samalla tahdilla kohti tulevia haasteita.

Ja miten otteluissa sitten kävikään:

JPS-Kampparit 8-5

Peli oli alussa hiukan hermostunutta ja lopussa hiukan lepsuiltiin, mutta hyvä aloitus turnaukselle. Maalintekijöinä kunnostautui (Roope 3, Aatu 2, Tuukka Ä, Tuukka L ja Miiro). Lisäksi syytä mainita maalivahdin Tuukka A loistavat torjunnat.

JPS-Narukerä 14-0

Meidän luisteluvoima oli porilaisille tällä kertaa liikaa, ja peliä käytiin lähinnä meidän hyökkäyspäässä. Poikien asenne säilyi koko pelin hyvänä, mikä näkyi lopputuloksessa. Maalintekijät olivat (Miiro 5, Tuukka L 4, Aleksi 2, Roope 2 ja Miikka)

JPS-WP-35 11-0

Varkauden vaarallisuus tiedättiin etukäteen ja pojille painotettiin maltillista puolustuspeliä. Ja hyvinhän homma eteni, pojat totesivat, että hyökkäys on paras puolustus. Meidän luistelu ja yritys tehosi tällä kertaa varkautelaisiin, ja tuloksena oli ensimmäinen voitto (tällä ikäluokalla) varkauden pojista. Varkauden "nimimiehet" taisivat jo olla hiukan uupuneita tiukoista peleistä, joten jatkossa on odettavissa tiukempia yhteenottoja. Viimeisessä pelissä maalit tehtaili: Aleksi 3, Tuukka Ä 3, Miiro 2, Aatu, Olli ja Tuukka L.

Vielä kiitos pojille ja talkooväelle hyvin läpiviedystä tapahtumasta.


Näytä lisää uutisia