Jipsin kalenterin kolmas luukku

Kolmannesta luukusta tulee esiin joukkueen junioriosastoa Riku Lambergin muodossa. Tunnollisena harjoittelijana tunnettu Lamberg on kuulunut nuoresta iästään huolimatta jo nyt neljättä vuottaan JPS:n kokoonpanoon. Viime kausi kului pitkälle kesään armeijassa, mutta loppukaudesta mies nähtiin jo useassa ottelussa.

Lambergin ajatukset tulevasta ovat seuraavat: 
- Erittäin hyvällä fiiliksellä olen uuteen kauteen lähdössä. Joukkueen avainpelaajista todella moni jatkaa, joten hyvin on pakka jo tässä vaiheessa kasassa. Myös Matin (Kautto) jatkaminen valmentajana on positiivinen asia. Oma tavoite kaudelle on myydä mahdollisimman paljon raketteja.

Vasta 20-vuotias vasen laitapuolustaja omaa erinomaisen vasemman jalan, jolla on varmasti käyttöä myös erikoistilanteissa. JJK:n kasvatti pystyy myös pelaamaan linkkinä jolloin miehen vaaralliset keskitykset pääsevät hyvin esiin. Nuorella miehellä on Gareth Balemäistä potentiaalia ja mahdollisuudet kehittyä tulevalla kaudella jopa kolmosdivarin parhaiden pelaajien joukkoon, jos vain saa hyvän treenikauden alle.


Näytä lisää uutisia