JPS C96:lle turnausvoitto Varkaudessa!

JPS C96 voitti komeasti KeVeKa-turnauksen viime viikonloppuna Varkaudessa.

Seuraavassa ottelutuloksia:

Kampparit - JPS C96, 2 - 5

JPS C96 - Akilles, 3 - 0

JPS C96 - Veiterä, 1 - 0

Narukerä - JPS C96, 0 - 4

Finaali: WP35 - JPS C96, 0 - 3

Tästä on hyvä jatkaa kohti parin viikon päästä pidettävää Botnia-turnausta.

Ja Karin yhteenveto...

C96-joukkueen jääpallokauden pelit aloitettiin viime viikonloppuna Varkaudessa. Siellä osallistuttiin KeVeKa- turnaukseen.

Lähtö oli ennen heräämistä 05:45 Viitaniemestä ja aikaisesta aikataulusta huolimatta oli pojat valmiita ensimmäisessä pelissä Kamppareita vastaan.
Siinä otettiin selkeä 5 - 2 voitto.
Seuraava peli oli iltapäivällä ja siinä saatiin vastaan Akilles Porvoosta.
Pojat olivat jälleen hyvin valmistautuneita eikä Eskon asettamasta taktiikasta lipsuttu. Lukemat oli 3 - 0 ja paikkoja maalintekoon olisi ollut enemmänkin.
Muiden meidän lohkon joukkueiden pelit menivät siten, että meillä oli jo välierä varmistettuna ennen illan viimeistä ottelua. Se ei haitannut poikien valmistautumista kuitenkaan. Vai oliko illan viimeisestä voitosta pojille iltapalaksi luvatut pizzat syynä siihen, että taisteluilme oli edelleen hyvä ottelussa Veiterää vastaan. Jää ja keli oli haastava; pallo ei kulkenut. Pojat rutistivat väkisellä 1 - 0 voiton. Paikkoja oli jälleen useampaankin maaliin. Tästä pelistä jäi myös mieleen Vilkun torjuma pilkku. Hyvillä mielin painuttiin hotelliin ja pizzalle.

Sunnuntaina 10:00 meillä oli vuorossa välieräpeli Porin Narukerää vastaan.
Se ottelu oli meiltä todella vahvaa peliä. Vastustaja ei saanut
kunnollisia hyökkäyksiä aikaan johtuen meidän todella hyvästä karvauksesta ja toimivaksi suunnitellusta ja etenkin toteutetusta puolustuspään taktiikasta. Voitto tuli meille selkeästi 4 - 0. Pelin tapahtumia kuvaa ehkä lukuja paremmin se ettei maalivahdille tullut meillä yhtään torjuntaa.
Viimeisenä pelinä oli sitten ansaittu finaalipeli rakasta vastustajaa WP35 vastaan. Voisi sanoa, että meidän kannalta ainakin kyseessä oli unelmafinaali. Niin paljon meillä on aina ollut ja tulee olemaan varmaan vastakin "vääntöä" (positiivista) näiden savon poikien kanssa. Peli alkoi erittäin tasaisissa merkeissä. JPS piti taas hyvin sovitun taktiikan.
Jännittävien vaiheiden jälkeen pojat juhlivat 3 - 0 voittoa ja
turnauspokaalia Kämärin illassa. Hieno isänpäivälahja JPS-isille.
Kiitokset WP35 hyvin järjestetystä turnauksesta ja hyvästä vastuksesta!

Turnauksen voitto oli hieno asia. Mutta ehkä tärkeämpää oli kuitenkin havaita joukkueemme hyvä peli-ilme läpi turnauksen. Koko joukkue toteutti kiitettävästi sovittua taktiikkaa ja vauhti riitti pelottavankin hyvin kaikkiin vastustajiin verrattuna. Ainakin nyt nähdyn perusteella meillä lupa odottaa usemmankin pojan olevan mukana ensimmäisessä P15 maajoukkueen
katsastustilaisuudessa Jyväskylässä joulukuun puolivälissä.

Kaiken tämän lisäksi pojat ja aikuisetkin:) toimivat todella
mallikelpoisesti kentän lisäksi sen ulkopuolella koko reissun ajan. Meillä on lupa odottaa mielenkiintoista jääpallotalvea Jyväskylässä.


Näytä lisää uutisia