Ennakko: JPS - KuFu

Keskiviikkona JPS kohtaa klo 19.30 alkaen Vehkalammella samassa Kolmosen lohkossa pelaavan kuopiolaisen KuFun Suomen cupin 4. kierroksen ottelussa. Panokset ovat kovat, sillä voittajalle aukenee paikka cupissa 32 joukkoon.

KuFu on raivannut tiensä tähän vaiheeseen vakuuttavasti. Kolmen ottelun saldona on kolme murskavoittoa yhteislukemin 25-3. Maalintekijöitäkin on löytynyt laajalta rintamalta. Eniten osumia on Aappo Lyytikäisellä, joka on toimittanut pallon verkon perukoille viidesti. Neljästi ovat onnistuneet Aki Malinen, Riku Venäläinen ja Ali "Atikin poika" Koljonen. Heidän lisäkseen kuusi muutakin pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. JPS:n maaliero kolmesta pelistä on 11-1. Ahkerimmin verkkoa ovat heiluttaneet Jaakko Ahokas, Jukka Hanhela ja Eemeli Jokinen, joista kukin on toimittanut pelivälineen rysään kolmesti. Kertaalleen ovat osuneet Mikko Huhtiniemi ja Niko Nuttunen.

JPS ja KuFu pelasivat jo viime kaudella samassa Kolmosen Itä- ja Keski-Suomen lohkossa. KuFu sijoittui sarjassa komeasti toiseksi keräten 42 pistettä. JPS taasen löytyi peilikuvana sarjan toiseksi viimeiseltä tilalta saldona 18 pistettä. Keskinäiset ottelut päättyivät molemmat KuFun voittoon. Vierasottelussa lukemat olivat 2-0 ja kotona tuli pataan yhdessä kauden erikoisimmista otteluista lukemin 3-6.

Tämän taustoituksen pohjalta voitaneen todeta, että KuFu lähtee otteluun suosikkina. Joukkuetta on yleisesti veikkailtu sarjan kärkikaksikkoon yhdessä Vihtavuoren Pamauksen kanssa. Jipsi pääsee kuitenkin haastamaan kuopiolaiset lähes täydellä miehityksellä eikä varmasti luovuta jatkopaikkaa auringossa suosiolla. Tervetuloa Vehkalammella nauttimaan cup-huumasta!


Näytä lisää uutisia