689Su13.12.2009  JPS/D2 JPS/D1 12-6 (6-2)
696Su20.12.2009 Viitaniemi tjJPS/D1 Veiterä/D 7-2 (2-1)
703Ke06.01.2010 Viitaniemi tjJPS/D1 WP 35/D 6-3 (4-2)
694La09.01.2010 Viitaniemi tjJPS/D1 Kampparit/D 7-11 (3-5)
684Su17.01.2010 Viitaniemi tjJPS/D1 PaSa Bandy/D 11-4 (4-0)
709La23.01.201011:00MikkeliKampparit/D JPS/D1 8-5 (3-3)
688Su07.02.2010 Varkaus tjWP 35/D JPS/D1 1-4 (1-2)
704Su14.02.2010 Viitaniemi tjJPS/D1 JPS/D2 2-1 (1-1)
681La20.02.2010 LPR, Kisapuisto tjVeiterä/D JPS/D1 1-14 (0-6)
699La20.02.2010 ImatraPaSa Bandy/D JPS/D1 0-16 (0-7)

Kauden 2009-2010 pelitapahtumat

Joukkueemme koostui yhdeksästä -97 syntyneestä pojasta, kahdesta yli-ikäisestä ja lähes kymmenestä 99/00 pojasta. Kiitokset kauden onnistuneesta läpiviennistä kuuluvat kaikille joukkueessa pelanneille, valmentajille, huoltajille ja joukkueiden -97, -96 ja – 99 johtajille. Itsekseen emme olisi pärjänneet. Erityiskiitokset kuuluvat Guidalle alias Mika Hyppöselle, joka on illasta toiseen suunnitellut ja vetänyt hyviä harjoituksia ja siten luonut edellytykset pojille kehittyä jääpalossa. Harjoitteluaktiivisuus on ollut esimerkillistä. Kauden aikana olemme saaneet harjoitella ja pelata talvisissa olosuhteissa, mutta tietoon ei ole tullut yhtään paleltumisesta johtunutta vammaa. Tässä mielessä kausi on varmasti ollut kaikille opettava ja ehkä pojat ovat huomanneet, että vanhemmat saattavat ehkä joskus olla pukeutumisasiassa oikeassa, kun mittarissa on 25 asetta miinusta.

Kausi aloitettiin joulukuussa 2009 paikallispelillä -98 poikia vastaan. Nuoremmat olivat odotetun vahvoja ja veivät pelin nimiinsä 12-6. Nähtiin paljon hyvä tilanteita ja onnistumisia molemmissa päissä. Kausi jatkui jo seuraavana viikonloppuna Lappeenrannan Veiterää vastaan. Tiukan ensimmäisen erän jälkeen peli kääntyi meille 7-2. Ensimmäinen voitto saavutettu ja usko omaan tekemiseen vahvistui. Vuoden vaihteen jälkeen vieraaksi saapui WP-35 Varkaudesta. Peli aaltoili päästä päähän, mutta tiukemmat tilanteet olivat vastustajan päässä. Peli tuli meille 6-3. Heti parin päivän päästä Viitaniemeen saapui Mikkelin Kampparit. Kampparit olivat ennakolta vahva joukkue ja sitä he myös olivat jäällä. Maaleja tehtiin paljon, mutta naapuri teki neljä enemmän ja tulos oli 11-7 kaverille. Nokka otettiin ylöspäin ja kohdattiin PaSa Imatralta kotona. Olimme vahvassa vedossa ja selkeästi parempia numeroin 11-4 vai olisiko pöytäkirjassa kenties ollut vain kaksi maalia kaverille.

Tämän jälkeen alkoi pitkä putki vieraspelejä. Ensin matkustimme Mikkeliin Kamppareiden vieraaksi. Johdimme ensimmäisellä puoliajalla 3-1, mutta naapuri tuli tasoihin puoliajalle ja toisen puoliajan alussa karkumatkalle, jota ei saatu kiinni. Tulos oli 8-5 ja pisteet jäivät Mikkeliin. Helmikuun alussa matkasimme Varkauteen ja tiukan väännön jälkeen voitto kotiin tuloksella 4-1. Sitten oli kuuman paikalliskamppailun vuoro. Hyvää peli molemmilta joukkueilta ja katsomon kannustus ja pelin ohjaus herätti tunteita. Syksyn tappio kääntyi meidän voitoksi 2-1. Vielä on vuorossa päivän turnajainen Lappeenrantaan ja Imatralle. Ensin peittosimme Veiterän 14-1 ja sitten Imatran 16-0. Sarjataulukon kolmas sija oli saavutettu tuloksella seitsemän voittoa ja kolme tappiota. Tasapisteissä oltiin kakkosen eli JPS -98 poikien kanssa. Ja ei muuta kuin lopputurnaukseen Porvooseen.

PaSa Bandy/D10001029910
O=Ottelut, V=Voitot, T=Tasapelit, H=Häviöt, JV=Voitot ja TM=Tehdyt maalit, PM=Päästetyt maalit, P=Pisteet

Lopputurnaus
1001Pe26.02.201013:50Porvoo tjJPS/D1 Botnia/D2 2-5 (0-3)
1005Pe26.02.201019:50Porvoo tjNarukerä/D JPS/D1 1-4 (1-2)
1008La27.02.201012:00Porvoo tjJPS/D1 Kampparit/D 2-11 (0-8)
1006La27.02.201017:30Porvoo tjToPV/D JPS/D1 4-1 (4-0)

Matkalle lähdettiin jo perjantaiaamuna. Bussin rengas hajosi tauon jälkeen ja ei muuta kuin tavarat kantoon ja matka jatkui pikkuautoilla. Sää Porvoossa oli plussan puolella ja jotain tuli taivaalta. Jää oli tahmea, mikä vei meiltä syömähampaan. Botnia Helsingistä voitti 5-2. Syy tappioon saattoi olla tahmean jään lisäksi myös matkalla sattunut rengasrikko ja lyhyt valmistautuminen peliin. Illalla kohtasimme Narukerän Porista. Olimme vahvoja ja veimme peliä tuloksella 5-1. Ensimmäinen voitto lopputurnauksessa oli saavutettu. Yöpymiset olivat Haikon kartanossa. Ilmassa oli selkeästi historian havinaa ja kaikki meni majapaikassa hyvin. Kylpyaikaa olisi varmasti saanut olla poikien ja ehkä vanhempien mielestä enemmän. Lauantaina heräsimme uuteen aamuun virkeänä, mutta ei auttanut Kampparit jatkoivat voittokulkuaan ja veivät pelin puhtaasti 11-2. Alkusarjan viimeisessä pelissä kohtasimme vahvan Tornion. Ensimmäinen puoliaika näytti torniolaisten taidon ja vaikka voitimme toisen, niin peli päättyi 4-1 pohjoisen pojille. Siitä alkoi valmistautuminen sijoitusotteluun sijoista 7-8. Vastustaja selvisi meille vasta sunnuntai aamulla ja kohtasimme kauden aikana kolmannen kerran WP-35 Varkaudesta. Peli oli tiukkaa vääntö loppuun saakka, ja vaikka pelasimme pelin lopun yhden vajaalla, voitimme Varkauden pojat 4-2. Sija seitsemän oli meidän ja kauden viralliset pelit päättyivät voittoon. Moni poika pääsi kauden aikana tuulettamaan maalia.