JPS palasi voittokantaan

JPS:n jatkoi vilkasta harjoitusottelujen sarjaansa Kuusankosken Sami Hyypiä-areenalla, jossa vastaan asettui Kaakkois-Suomen Kolmosessa pelaava Kouvolan Sudet. Jipsiltä puuttui ottelusta erinäisten syiden takia kymmenkunta pelaajaa, mutta jalkeille saatiin kuitenkin 15 hengen vahvuinen iskuryhmä.

Peli alkoi Jipsin osalta mallikkaasti ja peliä oli käyty vajaa 10 minuuttia, kun verkko vastustajan päädyssä heilui ensimmäisen kerran. Pallo pelattiin Eemeli Jokiselle, joka jatkoi yhdellä kosketuksella boksiin Vesa-Matti Alhoselle, jonka komea nosto painui vastustamattomasti takakulmaan. Noin 20 minuutin pelin jälkeen JPS siirtyi jo 2-0 johtoon, kun Niko Nuttunen sai pelivälineen noin 25 metrin päässä maalista. Nuttunen ei aikaillut vaan ampui lähes paikaltaan todella komean vedon maalin yläkulmaan. Susien maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuuksia pysäyttää tätä mihin tahansa maalikoosteeseen kelpaavaa laukausta. Tämän jälkeen Sudet alkoi saada otetta pelistä ja hallitsi ensimmäisen jakson loppua, mutta ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa. Susien vaarallisimmat paikat tulivat keskityspalloista, joissa Jipsin miesten merkkaus ei täysin toiminut. Jipsi oli vielä lähellä kasvattaa johtoaan ensimmäisellä jaksolla, mutta Jokisen komea laukaus pysähtyi ylähirteen.

Toisen jakson alussa Alhonen oli lähellä tehdä päivän toisen maalinsa, mutta Susien maalivahti venyi hyvään pelastukseen. Jipsi keskittyi toisella jaksolla selväsi enemmän puolustukseen ja Sudet saivatkin pitää palloa ja pääsivät muutaman kerran hyviin maalintekotilanteisiin, mutta viimeistelyn epätarkkuus ja Veli-Matti Tranbergin hyvät otteet maalin suulla pitivät Sudet nollilla. Näin JPS otti maukkaan 2-0 voiton ottelusta, joten suhteellisen pitkää reissua voidaan pitää onnistuneena.

JPS:n kokoonpano: Veli-Matti Tranberg - Eetu Autio, Timo Eirola, Joonas Heino, Kasper Mäkelä - Ville Ketola, Niko Nuttunen, Mikko Huhtiniemi, Eemeli Jokinen - Vesa-Matti Alhonen, Ville Kujanpää. Vaihdosta Ville Vento, Changis Firoozi, Sami Karjalainen ja Aarne Ylönen.