JPS eteni cupin toiselle kierrokselle

JPS:n kauden ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin lauantaina Vehkalammella mukavassa 17 asteen pikkupakkasessa. Kyseessä oli Suomen cupin ensimmäisen kierroksen ottelu ja vastassa oli viime kaudella Nelosesta Kolmoseen noussut KeuPa.

Peli alkoi Jipsin kannalta loistavasti, sillä pelikello näytti vain 2 minuuttia kun JPS siirtyi johtoon. Joel Nissinen pelasi pallon laitaan Vesa-Matti Alhoselle, jonka keskitystä KeuPan maalivahti ei saanut hyppysiinsä vaan pallo ajautui Eemeli Jokiselle, joka puski pelivälineen tyhjään keuruulaismaaliin. Peli oli koko ajan täysin Jipsin hallussa ja toinen maali syntyi 25 minuutin pelin jälkeen. Niko Nuttunen katkoi keskialueella ja pallon sai Jukka Hanhela joka ampui noin 20 metristä tulisen laukauksen joka löysi tiensä KeuPan maaliin. Tästä 10 minuutin päästä Alhonen ja Marcus Åberg pelasivat laidassa seinäpelin jonka jälkeen Åberg pääsi keskittämään ja keskitys löysi maalin edestä Jokisen joka viimeisteli illan toisen maalinsa. Vielä aivan ensimmäisen jakson lopussa JPS sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse asettui Jaakko Ahokas, joka sijoitti pallon helposti muurin ohi etukulmaan. Puoliajalla tilanne oli siis 4-0 ja peli kätännössä pelattu.

Toinen jakso olikin paljon vaisumpaa pelailua kuin ensimmäinen. Jipsin palaajien vatsat olivat jo täynnä ja toisella jaksolla ei syntynytkään kuin yksi täysosuma. Jukka Hanhela liittyi myös kahden maalin kerhoon kun hän otti nätisti rinnalla alas Jokisen syötön ja viimeisteli kliinisesti takakulmaan. Peli päättyi siis lukemiin 5-0.

JPS:n kokoonpano: Veli-Matti Tranberg - Marcus Åberg, Jaakko Ahokas, Timo Eirola, Joonas Heino - Vesa-Matti Alhonen, Mikko Huhtiniemi, Niko Nuttunen, Eemeli Jokinen - Joel Nissinen, Jukka Hanhela. Vaihdosta kentälle kirmasivat Ville Ketola, Matti Kaappola, Kasper Mäkelä, Kimmo Väre, Juha Linjala ja Viljo Väisänen.