JPS muistaa ansioituneita jäseniään

 

JPS Ry on vuosikokouksessaan hyväksynyt Ilmo Viitasen kunniapuheenjohtajaksi ja Timo Knuuttilan kunniajäseneksi ansioituneesta ja pitkäaikaikaisesta työstä seuramme hyväksi.

Ilmo Viitanen on toiminut JPS Ry: n puheenjohtajana yli 25 vuoden ajan. Ilmo on pelannut seuramme edustusjoukkueessa jalkapalloa, valmentanut jää- ja jalkapalloilijoita sekä toiminut tuomarina viheriöllä ja jääkentällä. Ilmon  työtunnit kolmen kirjaimen hyväksi ovat olleet valtaisat. 

Timo Knuuttila on pelannut jääpalloa edustusjoukkueessamme ja valmentanut JPS: n edustusjoukkuetta ensimmäisen kerran 1970- luvulla. Jo nuorena miehenä Timo kantoi painavaa edustusjoukkueen jääpallovamentajan salkkuaan onnistunesti.  Vastuuta Timo ei ole pelännyt, sillä hän on toiminut seurassamme lähes kaikissa tehtävissä, puheenjohtajuus vain puuttuu. Jääpalloliiton kouluttajanan tehtävissä vierähti aikaa pari vuosikymmentä. Tällä hetkellä Timon valmennuksessa on bandyliigassa pelaava edustusjoukkueemme.

Toimintanne arvo JPS Ry: n,  nuoriso- ja kansanterveystyön hyväksi on erittäin suuri.  Kunniapuheenjohtajuus- ja jäsenyys on elinikäinen. 

 JPS Ry


Näytä lisää uutisia