JPS:n kausi päättyi suureen pettymykseen

Jps päätti kauden sunnuntaina komeaan vierasvoittoon Jilveksestä lukemin 2-3, mutta vain tunti ottelun jälkeen Joensuusta ja Kuopiosta kuului uutisia Huiman suuresta vieras- ja BET:n tiukasta vierasvoitosta. Tämä tarkoitti, että Huima nousi JPS:n ohi sarjataulokossa 9:ksi ja JPS:n lopulliseksi sarjasijoituksesi jäi toiseksi viimeinen eli 10.

JPS koki ennen viimeistä otteluaan kaksi selvää tappiota Zulimaneille ja Riverballille. Viimeisessä ottelussa oli panoksena 8. sija, joka kuitenkin edellytti JPS:n voittoa, BET:n tappiota ja Huimalle ainoastaan kolmen maalin voittoa. Toisin kävi. JPS pelasi kauden parhaan pelinsä Jämsänkoskella, josta se kävi hakemassa komeat vieraspisteet. JPS:n maaleista vastai Jämsänkoskella Riku Lamberg kahdella vapaapotkumaalillaan, sekä kauden parhaan sarjapelinsä pelannut pelaajavalmetaja Joel Nissinen rangastuspotkusta. Nissinen oli tyytyväinen JPS:n taisteluun viimeisessä pelissä ja oli iloinen myös siitä, että pelaajatkin nauttivat voitosta. 

JPS aloitti kautensa ailahtelevasti ja alkukauden viimeisten minuuttien pistemenetykset Huimalle ja JIPPO2:selle saattoivatkin koitua JPS:n kohtaloksi lopullisen sarjasijoituksen kannalta. JPS:n miehistö koki paljon muutoksia läpi kauden: pelaajavalmentaja Nissinen pelasi mm. maalilla kolmessa ottelussa ja joka ottelussa oli eri topparipari kuin edellisessä. Pelaajavalmentaja Nissinen ei ole tyytyväinen sarjasijoitukseen, koska hänen mielestään JPS:llä  oli potentiaalia taistella 7. sijasta. "Joukkue alisuorittui kaudesta loppujen lopuksi, mutta vastuun siitä otan kuitenkin minä, koska en saanut joukkueesta sitä puuttuvaa potentiaalia irti" mietiskelee pettynyt Nissinen. JPS:n kauden parhaaksi voitoksi jäikin harjoituspelivoitto FCJ Blackbirdiä vastaan vain kaksi viikkoa ennen kauden alkua: tämä toikin JPS:n leiriin kovat toiveet menestyksestä, mutta toisin siis kävi

Ensi kausi JPS:n osalta näyttäisi kuitenkin siltä, että joukkue säilyy kolmosessa. Kakkosesta ei tipu ketään, ja nelosesta nousee yhdet joukkueet keski- ja itäsuomen sarjoista. JPS lähtee Nissisen ja joukkueenjohtaja Jarkko Jokirannan mukaan vahvistamaan JPS:n rivejä ensi kaudeksi uuden valmentajan ja uusien pelaajien avulla, pitäen kuitenkin tämän kauden joukkueesta suuren osan mukana.

Talvella JPS pelaa Futsalin 2-divisioonaa varsin kovalla joukkueella: joukkueeseen tulevat uusina liigaakin pelannut Mikko Huhtiniemi ja sähäkkä Jouni Juntunen.

 JPS:n maalintekijät 3.divisioonassa kaudella 2009:

Jukka Hanhela 3, Joel Nissinen 3, Sampo Pehkonen 3, Tuomas Uusi-Hakala 3, Riku Lamberg 3, Mikko Huhtiniemi 2, Ville Kujanpää 2,  Aarne Ylönen 2, Jaakko Ahokas 1, Jarkko Haapanen 1, Esko Häyrynen 1, Eemeli Jokinen 1, Kristian Lahtinen 1, Veli-Matti Lappi, Jari Partio 1, Henri Raatikainen 1


Näytä lisää uutisia