JPS - ToU 4-0 (3-0)

JPS otti sen, mitä lähti hakemaan: kauden ensimmäistä nollapeliä ja puhdasta voittoa sarjajumbo ToU:sta. Vaikka tulos oli hyvä, jäi peliin paljon vielä parannettavaa loppukaudeksi. "Viimeistely oli surkeaa" kiteytti pelaajavalmentaja Nissinen pelin päätyttyä, mutta  oli silti tyytyväinen tärkeisiin pisteisiin ja ajoittain hyvin pyörineeseen peliin. JPS lähti otteluun "kummallisella" kokoonpanolla, kun topparina hyvin pelannut Ossi Heinonen debytoi uudella pelipaikalla. Keskikentällä hyvin raatanut Jarkko Haapanen oli myös hyvä. ToU sai ottelun 1. puoliajan loistavan tilaisuuden mennä ottelussa jopa johtoon, mutta Marko Viinikainen otti rangaistuspotkun näyttävästi kiinni. JPS heräsikin tästä ja teki 1. puoliajalla jo ratkaisevan oloisesti 3 maalia. ToU ei päässyt missään vaiheessa edes JPS:n 16-rajan sisälle, joten peli oli JPS:n hallintaa koko ottelun ajan. JPS:n maaleista vastasi Ville "kokemus" Kujanpää kahdella osumallaan sekä Jarkko Haapanen ja Henri Raatikainen. Raatikaiselle osuma oli ehkä jalkapallouran tunteikkain kun se tuli hänen entistä seuraa vastaan.

JPS kohtaa seuraavaksi vaikeassa vierasottelussa KeiteleJazzin. JPS:n loppukausi on muutenkin vaikea, kun joukkueen jättävät matkailujen takia Kristian Lahtinen, Jarkko Haapanen & Taneli Sopanen. Aikaisemmin joukkueesta ovat poistuneet jo Kimmo Koistinen (muutto lappiin) ja Veli-Matti Salakka. Lisäksi Sampo Pehkonen on sairastuvalla on loppukauden.

JPS: Viinikainen, Linjala - Eirola - Heinonen - Sopanen, Jokinen (Raatikainen) - Haapanen (Lamberg) - Lahtinen - Ylönen (Huhtiniemi), Kujanpää (Karjalainen) - Hanhela (Nissinen)


Näytä lisää uutisia