JoPS - JPS 2-1 (1-1)

JPS matkusti kauden ensimmäiseen Joensuun vieraspeliinsä varsin kummallisista asetelmista: vaihtomiehiä mukaan saatiin vain kaksi ja maalilla pelasi pelaajavalmentaja Nissinen. JPS:n kummatkin "oikeat" maalivahdit joko olivat kesälomareissussa tai loukkaantuneena. JPS esitti silti ajoittan kauden parasta peliään huolimatta vähäisistä vaihtomiehistä sekä maalilla pelanneesta kenttäpelaajasta. Ottelu alkoi matalalla tempolla ja jatkui sellaisena läpi ottelun. 1. jaksoa hallitsi JoPS, joka yritti märällä kentällä pitkillä syötöillä tavoitella kärkimies Petri Ronkaista, mutta JPS:n maalilla kelpo ottelun pelannut Nissinen tuli joka kerta niin hyvin vastaan jotta JoPS ei päässyt  miestä rokottamaan. Maalin JoPS sai silti aikaan 20. minuutilla, kun JoPS puhkaisi JPS:n loistavasti läpi ottelun pelanneen puolustuslinjan ja samalla Marko Kylmälä kiersi myös Nissisen ja laittoi pallon kylmän viileästi pallon takakulmaan ohi etutolpalle varmistamaan tulleen Joonas Heinon. JPS pääsi kuitenkin rokottamaan 1. puoliajan lopussa, kun Sampo Pehkonen seurasi oman ylärimaan osuneen puskunsa ja pääsi lataamaan riparista 1-1 tasoituksen.

Tauolla JPS huokui itseluottamusta ja päätti lähteä taistelemaan voitosta. Pitkään näytti siltä, että JPS saa maalin aikaan, koska niin monta tilannetta se taas JoPS:n maalille loi. Parhaat paikat tuli kärkimiehille Huhtiniemi ja Hanhela, mutta poikien ruuti oli märkää tänään. Positiivista JPS:n laukauksissa oli tänään kuitenkin se, että ne menivät maalia kohti eikä taivaan tuuliin. Kummankin joukkueen väsyessä tasapelikin näytti mahdolliselta, mutta JoPS sai kuin saikin vielä luotua pari tilannetta JPS:n maalille ja runnoi voittomaalin 80.minuutilla Miika Nevalaisen johdosta. "Olisimme ansainneet tasapelin tästä ottelusta, mutta tää välillä on vähän tällasta, paitsi meillä se on ollut tätä lähes koko kauden" maalivahti/pelaaja/valmentaja Nissinen viittasi pelien lopussa tulleisiin vastustajien maaleihin, jotka ovat johtaneet lukuisiin pistemenetyksiin. JPS pelaa seuraavan kotiottelun Vehkalammella ensi torstaina klo 19.15 ja vastaan asettuu sarjan ehdottomasti yksi kovimmista: SC KuFu. Tämän ottelun jälkeen JPS pääsee toden teolla taistelemaan sarjapaikastaan kun vastustajina ovat JIPPO/2 ja ToU.

JPS: Nissinen, Sopanen (Linjala) - Eirola - Heino - Lamberg, Heinonen - Pehkonen (Lahtinen) - Raatikainen - Jokinen, Hanhela - Huhtiniemi.