JPS - Huima 2-2 (1-0)

Niin lähellä, mutta niin kaukana. JPS meinasi jo ottaa komean voiton Äänekosken Huimasta, mutta Huima tuli tasoihin yliajalla. Peli pelattiin Vehkalammen uudella rouhetekonurmella ja samaan aikaan vanhalla vehkalammen kentällä pelattiin BET - Zulimanit. Sää suosi katsojia ja paikalla olikin 30-50 katsojaa seuraamassa kahta peliä samaan aikaan. JPS aloitti sähäkästi ja loi heti tilanteita oikealta laidalta, mutta 16. rajan sisällä ratkaisut olivat vielä yrityksiä. JPS aloitti maalinteon 34´minuutilla kun hyvin viime pelissäkin pelannut Jukka Hanhela sai hyvän syötön Kristian Lahtiselta ja pääsi tuikkaamaan pallon tyhjiin vietyään ensin Huiman maalivahti Mika "Tsenga" Wacklinin kahville.

Puoliajan jälkeen tuli sisuuntunut Huima ja he pääsivätkin peliin paremmin mukaan. JPS sai myös palloa paljon boksiin, mutta viimeistelyt lensivät taivaan tuuliin. Parhaat paikat olivat Eemeli Jokisella, joka paukutti lähietäisyydeltä parikin kertaa pallon Vehkalampi ykköselle. Huima tulikin tasoihin näyttävällä puskulla Joonas Hakkaraisen toimesta: 6-0 pääpelivoitto JPS:n pakeista ja pallon alakulmaan. JPS ei luovuttanut vaan taki muutaman vaihdon ja se toi jalkoja lisää kentälle. Pelin loppu olikin dramaattinen. JPS:n pelaajavalmentaja Joel Nissinen oli kärkkäänä  maalinedustalla, jonne Juha Linjala paukutti tasaiseen tahtiin pitkiä heittojaan. Nissinen viimeisteli Wacklinin sylkemän pallon maaliin 89´minuutilla. Huima ei luovuttanut ja latasi minuutin päästä tästä tasoituksen jälleen puskulla, joka ei olisi parempi voinut olla: tyylikäs 6-0 pääpelivoitto 16. rajalla ja pallo yli vastassa olleen Marko Viinikaisen. JPS meinasi ryöstää 3 pistetta, mutta loppujen lopuksi Huima ryösti JPS:ltä nämä pisteet. Yksi piste tähän saumaan on pettymys, kun taistellaan putoamista vastaan. Seuraavana JPS kohtaa hyvässä vireessä olevan JoPS:n lauantaina Joensuussa klo 15.00. Tästä ottelusta on saatava kevään tapaan 3p, jotta sarjapaikasta voidaan oikeasti vielä taistella.

JPS: Viinikainen, Linjala - Eirola - Heino (Häyrynen) - Lamberg (Sopanen), Partio (Heinonen), Koistinen (Pehkonen), Lahtinen, Salakka (Jokinen), Uusi-Hakala - Hanhela (Nissinen)