JPS - Jilves 0-3 (0-1)

Säynätsalon ennätysyleisö (20) pääsi todistamaan kun JPS jatkoi heikkoja esityksiään "kotikentällään". JPS:n valmennusjohto on alkanut jo miettimään, onko nurmialusta tälle toropaisporukalle "se oikea alusta".

Ottelu alkoi kuitenkin JPS:n hallinassa ja tilanteita luotiin jatkuvasti Jilveksen maalille. Jilvekselläkin oli omat paikkansa, mutta JPS:n hyvin 1. jakson pelannut puolustus piti huolen, että maaleja ei ottelun alkupuoliskolla nähty. JPS:n paras paikka tuli Kristian Lahtiselle, joka puski Juha Linjalan pitkästä sivurajasta tolppaan. Hetkeä myöhemmin Linjalaa rikottiin rangaistusalueella ja JPS:lle tuomittiin rangaistuspotku. Kristian Lahtinen kuitenkin epäonnistui hieman vedossaan ja Jilveksen FC Vaajakoskesta lainalla ollut maalivahti Matti Koskela torjui pallon. JPS sai kuitenkin paikkoja tämänkin jälkeen, mutta maalinteon aloitti Jilves kun Pasi Lahtinen vei Jilveksen 42.minuutilla komealla zipillä 0-1 johtoon.

2. puoliajalle tuli pieniä muutoksia tehnut JPS, mutta tasoihin asti ei ikinä päästy. Lähimmäksi pääsi Ville Kujanpää, jonka maali hylättiin kyseenalaisena käsivirheenä. Jilves rokotti JPS:n hyökkäysvoittoisen takaa-ajon tekemällä jälleen kaksi läpiajomaalia. Jilves oli tänään parempi, koska JPS tuhri omat paikkansa kun Jilves paukutti kolme maalia. Seuraavaksi JPS kohtaa kauden tärkeimmässä ottelussa paikallisvastustajan BET:n, joka on päässyt hyvään kuntoon alkukauden vaikeuksien jälkeen. JPS valmennusjohto tekee yhdessä pelaajien kanssa BET pelin jälkeen päätöksen, kannattaako Säynätsalon nurmipelit jättää taakse ja siirtyä turvalliseen kotiympäristöön Vehkalammelle: kaatuihan siellä mm. FCJ Blackbird hieman ennen kauden alkua harjoitusottelussa lukemin 3-2.

JPS: Viinikainen, Linjala - Häyrynen - Sopanen - Haapanen (Kankkunen), Partio (Pehkonen), Heinonen (Hanhela), Jokinen (Nissinen), Lahtinen , Salakka (Raatikainen), Karjalainen (Kujanpää)