JPS - SC Riverball 0-3 (0-1)

Ennakkoasetelmat tähän otteluun olivat selvät: Riverball tulee hallitsemaan tätä ottelua ja JPS yrittää taistella tasurin kotikentällään. Riverball pääsi otteluun lähes parhaimmalla miehistöllä, vain keskikentän moottori ja sarjan paras pelaaja Jaakko Reponen puuttui miehistöstä. Tämä saattoi sekoittaa JPS:n pakkaa hieman, koska Reponen oli laitettu klassiseen miesvartiointiin.

Itse peli lähti mukavasti liikkeelle. Kummatkin pitivät palloa ja loivat hyökkäyksiä kohti toisen 16 -aluetta. JPS sai mukavaa painetta Juha Linjalan pitkistä heitoista. Ensimmäistä puoliaikaa pelattiin jo yliaikaa ja tuntui siltä, että puoliajalle lähdetään 0-0 tilanteessa, mutta Riverballin Sami Ahonen pääsi tykittämään hienolla "putoavalla lehdellä" vierasjoukkueen 0-1 taukojohtoon.

Toinen puoliaika olikin jo silkkaa Riverballin näytöstä: JPS ei saanut juurikaan paikkoja ja Riverball rynni jatkuvasti kohti JPS:n maalia. Hyvin torjunut Veli-Matti Tranberg piti numerot siedettävinä. JPS koki toisen takaiskun, kun Mikko Määttästä ei pidetty tarpeeksi kovaa maalin edessä ja hän pääsikin laukaisemaan Riverballin 2-0 johtoon aivan maalin edestä. JPS koki ehkä kovemman takaiskun, kun kauden tähän mennessä paras pelaaja Mikko Huhtiniemi loukkasi nilkkansa. Vamma ei ole paha, mutta vie varmasti tehoja seuvaavista peleistä. Riverballin Toni Tanninen kaunisteli lukemat vielä 0-3:een, kun peliä oli pelaamatta enää 10 minuuttia.

Viimeisistä kolmesta ottelusta ei vain yksinkertaisesti ole ollut mahdollista saada pisteitä. Sen verran kovempia Keitelejazz, Zulimanit ja Riverball ovat olleet. Nyt alkaakin taistelu putoamisviivan yllä, sillä JPS kohtaa seuraavissa elintärkeissä kamppailuissa  Jilveksen (1.7.), BET:n (16.7.) & Huiman (29.7). Näistä otteluista JPS lähtee hakemaan täyttä pistepottia.

JPS:  Tranberg, Linjala - Heino (Heinonen) - Eirola - Haapanen (Sopanen), Partio (Karjalainen)  - Häyrynen - Lahtinen - Huhtiniemi (Hanhela)  - Jokinen (Lappi), Nissinen (Kujanpää)