Zulimannit - JPS 3-0 (1-0)

Kesäinen ilta kuopiossa ja JPS oli saanut jalkeille vain kourallisen pelaajia isosta rosteristaan. Vaihtomiehiä oli kolme plus varamaalivahti. Peli oli tasaista vääntöä kumpaankin suuntaan vaikka tulos voi kertoa muuta. JPS loi hyviä tilanteita laitojen kautta, mutta keskitykset olivat 1. jaksolla luokattomia. Zulimannien 1. maali tuli "aivan puskista": JPS piti palloa ja yritti murtaa Zulimannien hyvin pelannuta puolustusta ja kuin salama kirkkaalta taivaalta Zulimannit teki toiseen päähän jo maalin. JPS:n paras paikka oli Esko Häyrysellä, joka puski kulmasta 2cm yli maalin. JPS:n peli oli hyvin paketissa, mutta Zulimannien peli oli sitäkin parempaa. Pallo pyöri hyvin ja päästiin maalintekosektorille, mutta Zulimannienkin viimeistely oli hieman huonoa tänään.JPS hallitsi ensimmäisen jakson viimeistä 5 minuuttin suvereenisti, mutta jäi silti maaleitta.

2. jakson alku myöskin JPS:n hallintaa, mutta tasoitusta ei kuulunut. Parhmainpaan paikkaan pääsi aivan toisen jakson lopussa JPS:stä Mikko Huhtiniemi, joka väläytti salaman nopeuttaan, mutta viimeistelyssä laukaus lähti kohti maalivahtia. Zulimannit käytti JPS:n tehottomuuden jälleen hyväkseen ja latoin 10 minuutin sisään kaksi komeaa maalia. JPS taisteli loppuun asti, vaikka miehiä rupesi tasaseen tahtiin hyytymään (myös varamaalivahti Tranber pääsi kentälle hyökkääjänä). Zulimannit oli tänään parempi ja tulee olemaan kaikille sarjan joukkueille vielä kova vastustaja loppukaudesta. Seuraavaksi JPS kohtaa nousijasuosikin Riverballin. Ottelu pelataan Säynätsalon nurmella sunnuntaina klo 18.30. 

JPS: Viivikainen - Haapanen - Häyrynen - Heino (Kankkunen) - Lamberg -Partio (Tranberg) - Heinonen (Nissinen) - Lahtinen - Huhtiniemi - Salakka (Karjalainen) - Uusi-Hakala


Näytä lisää uutisia