Ruotsin jääpallo siirtyy halliaikaan

Ruotsalainen jääpallo on siirtymässä halliaikaan. Edsbynissä, Västeråsissa ja Surtessa on jääpallohalli, ja Vänesborgiin ja Sandvikeniin valmistuu uudet hallit kaudelle 2009.

Hallisuunnittelu on käynnissä Trollhättanissa, Örebossa, Lidköpingissä, Rättvikissä, Finspångissa, Ljusdalissa, Kalixissa, Söderhamnissa, Vetlandassa, Fagerstassa,Skutskärissä, Motalassa, Linköpingissä ja Norköpingissä.

Tukholmassa kaupunki päätti viime vuonna, ettei jääpallohallia  sinne rakenneta. Lehdistössä ja muissa tiedotusvälineissäkes käy keskustelu kiihkeänä puolesta ja vastaan. Jos hallia ei pääkaupunkiin saada, pelkää bandyväki eliittijääpallon loppua Tukholmassa.  Hammarby  on kasaamassa huippujoukkuetta kaudelle 2009-2010, ja pyrkii varmasti menestymään ja suorituksillaan kallistamaan vaakakuppia hallirakentamisen puolelle. Toivotaan parasta !

Suomessa ensimmäisen jääpallohallin rakentaminen olisi kuin lottovoitto lajillemme. Mutta toivottavasti todennäköisyys hallin saamiselle on hiukan parempi kuin päävoitto lotossa.

 

PH


Näytä lisää uutisia