Viikonlopun JPS - ennakko

Viikonloppuna JPS pelaa kaksi kotiottelua joensuulaisryhmiä vastaan, kun Vehkalammen tekonurmelle saapuvat ensin Jipppo/2 perjantaina ja sunnuntaina JoPS.

Joukkueilla ei ole aikaisempia kohtaamisia viimeisiltä vuosilta, joten ennakkoasetelmia on hyvin vaikea luoda. Se on kuitenkin varmaa, että JPS:lla on niin paljon hampaiden välissä edellisistä kahdesta ottelusta, että näistä peleistä lähdetään hakemaan nyt onnistumisia. Usko on kova että otteluiden hallinta ja maalipaikkojen luonti aiheuttavat viikonloppuna myös kasan maaleja.

Jippo/2 on avannut kauden melko tahmeasti, kun se on kärsinyt selvänumeroiset tappiot niin KuFu:lle kuin JoPS:llekin. Tero Tahvanaisen luotsaama nuori joensuulaisryhmä tulee kuitenkin varmasti intoa täynnä hakemaan kauden avauspisteitä.

Sunnuntaina mitataan sitten Palloseurojen paremmutta, kun Joensuun Palloseura saapuu Jyväskylään. JoPS on aloittanut sarjan ensin tasapelillä Toivolan urheilijoita vastaan ja myöhemmin voitolla Jipposta. 

JPS:lle tulee viikoloppuna kaksi peliä kolmeen päivään ja rotaatiota tullaankin varmasti käyttämään runsaasti näiden kahden pelin välillä. JPS:n todella laaja materiaalia kuitenkin mahdollistaa kierrätyksen, ja Jipsi lähteekin hakemaan voittoa molemmista otteluista.

Perjantaina ottelu alkaa klo 20.00 ja sunnuntaina klo 16.00. Otteluihin on vapaa pääsy ja kahvio on avoinna. Tervetuloa!

-JJ-


Näytä lisää uutisia