JPS - JJK/A: 3-3

Hyvän ja tasaisen väännön jälkeen päädyttiin 3-3 numeroihin. Pelin jälkeen yleinen tunnelma JPS-leirissä oli, että peli olisi pitänyt voittaa.

Ensimmäisellä puoliajalla JPS piti palloa ja puolustuspeli oli organisoitua. A-juniorit pakotettiin useasti pelaamaan pitkää palloa, jotka topparipari Ahokas-Häyrynen vei nimiinsä lähes 100 %:sti. Vasemman laidan nuoret varsat Lamberg ja Ylönen pelasivat loistavasti ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla suurin osa tilanteista tuli vasemman laidan kautta. JJK kuitenkin rankaisi ensimmäisellä maalilla, kun näkyvässä roolissa ollut vasen linkki kavensi keskelle ja pamautti pallon 20 metristä yläkulmaan. Ennen puoliajan loppua JPS tasoitti Tuomas Uusi-Hakalan raadettua pallon mustapaidoille, tarjoilu löysi Joel Nissisen joka viimeisteli tyylikkäästi takakulmaan tilanteeksi 1-1.

Toisella puoliajalla JPS suoritti yhteensä seitsemän pelaajavaihtoa. Tuoreilla jaloilla kentälle tullut Diegomainen Eemeli Jokinen tekikin pian harjoituskauden komeimman maalin. Lyhyen kuljetuksen ja muutamien puikkojen jälkeen yläkulmaan viuhui veto, joka jätti JJK:n ensimmäisen maalin varjoonsa. JPS:n johto ei kutenkaan kestänyt. Ensin loistava vapari maalivahdin ja linjan väliin ohjattiin päällä sisään ja pian puolustuslinjan pienestä kommunikaatiovirheestä JJK:n kärki rankaisi ja siirsi "ketut" jo johtoon. Pelaajavalmentaja Nissinen kävi kuitenkin vielä rankaisemassa kertaalleen ja näin päädyttiin 3-3 numeroihin. Nissisen hyvä veto 25 metristä oli vielä lopussa livahtaa maaliin, mutta JJK:n maalivahti kurotti hyvin sormen päät pallon eteen. Myös A-J Norosella oli hyvä paikka tehdä avausmaali Jipsissä, mutta se jäi vielä odottamaan.

Ahosen Jaska pelasi todella vahvasti topparina ohjaten myös muun joukkueen peliä isolla äänellä. Keskikentän kolmikko Partio-Huhtiniemi-Nissinen toimi hyvin ja mm. Partio pelasi selvästi harjoituskauden parhaan treenipelinsä.

Nyt hengähdetään viikon verran ja huhtikuussa jälleen uudella sykkeellä. 2.4 on treenipeli Kuopiossa KuFu:a vastaan ja 11.4 turnaus Äänekoskella.

JPS: Tranberg; Haapanen,Häyrynen, Ahokas, Lamberg; Partio, Huhtiniemi, Nissinen, Ylönen, Salakka; Uusi - Hakala. Jokinen, Heino, Heinonen, Linjala, Hanhela, Noronen, Karjalainen