JPS:n A-junnut finaaliin

Eilen Varkaudessa pelatiin A-junnujen välierät. Ensimmäisessä ottelussa JPS kohtasi Veiterän.

Veiterä sai pelinsä käyntiin paremmin ja siirtyi johtoon. JPS tasoitti Tuomas Rintalan toimesta. Veiterä meni taas johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Sitten JPS:n kone käynnistyi ja ote siirtyi meille. Tilanteeseen 4-2 mentiin Sami Herrasen kulmurimaalilla sekä Niko Herrasen ja Tuomas Rintalan pelitilanne maaleilla.

Ottelun käänne kohdaksi oli muodostua JPSn kahden pelaajan yhtäaikaiset jäähyt samasta tilanteesta. Veiterä naputteli nopeasti kolme maalia pääasiassa vapaalyönneistä. Tässä kohtaa tilanne oli kriittinen. Hyvän taistelun jälkeen tässä tilanteessa päästiin tauolle.

Toisen jakson aluksi Sami Herranen karkasi läpi ja Veiterä jouti rikkomaan. Rankkarista Sami itse tälläsi pelin tasoihin.

Tämän jälkeen peli oli taas avoin. Vajaan tunnin pelin jälkeen Joonas Janhunen sivalti kaaren tuntumasta JPSn johtoon. Otto Töytäri lisäsi johtomme kahteen maaliin 63 minuutin kohdalla.

Veiterän takaa-ajoa vaikeuttivat jäähyt. Kerran he onnistuivat 70 min kohdalla. Se kuitenkin kuitattiin Oton toisella maalilla viitisen minuuttia ennen loppua. Kyllä maistui voitto kauden parhaalla pelillä maukkaalta.

Toisessa välierässä WP-35 voitti Vestan Helsingistä tiukkojen vaiheiden jälkeen jatkoajalla äkkikuolemamaalilla 3-2.

Näin Varkauden Kämärilla A-junnujen finaalissa kohtaavat runkosarjan voittaja WP-35 ja JPS klo 17.30. Pronssiottelussa kohtaavat klo 15.00 Veiterä ja Vesta.