JPS - LPK: 3-0

Hyisissä oloissa pelatussa harjoitusottelussa JPS otti tuntumaa jälleen Vehkalammen tuttuun kenttään ja sai siinä sivussa laitettua pallon kolmesti LPK:n verkkoon.

Maalintekijöinä kunnostautuivat Palokan Riennosta JPS paitaan tulleet Ville Kujanpää ja Joel Nissinen, joka onnistui maalinteossa kahdesti. Ottelu kulki pitkälti JPS:n hallinnassa ja LPK:n ainoat keinot olivatkin pitkän pallon heittämisessä. Muutaman kerran Lohikosken nopeat kärjet pääsivätkin kokeilemaan nostoa yli Jipsin maalivahti Vellu Tranbergin, mutta yritykset päätyivät lumipenkkaan. 

Paljon vaihtoja tehnyt JPS kierrätti palloa maata pitkin, mutta toisinaan syöttöpeli oli sen verran hidasta, että LPK ehti ryhmittää puolustuksensa pienellä Vehkalammen kentällä. Laidalta löytyi kuitenkin tilaa ja esim Veli-Matti Salakka oli jälleen vasemmalla laidalla sähäkkänä ja loikin monta vaaratilannetta nousuillaan. Myös mm. laitapakkina taistellut Taneli Sopanen oli pelipäällä kuten pitkästä aikaa vahvuudessa ollut Jipsin "naurava kulkuri" eli Juha Linjala.

JPS tänään:

Veli-Matti tranberg; Jarkko Haapanen, Jaakko Ahokas, Esko Häyrynen, Taneli Sopanen; Raatikainen, Heinonen, Huhtiniemi, Salakka, Nissinen, Hanhela. Vaihdosta: Linjala, Heino, Partio, Jokinen, Noronen, Uusi-Hakala ja Kujanpää.

JJ


Näytä lisää uutisia