JPS Junioreiden syysleiri täynnä intoa ja yhteishenkeä

JPS-junioreiden syyskausi käynnistyi vauhdilla Piispalan leirikeskuksessa järjestetyllä aloitusleirillä, kun eri-ikäiset joukkueet kokoontuivat Piispalan jäähalliin hiomaan jääpallotaitojaan ja vahvistamaan joukkuehenkeä.

Leirillä nähtiin yhteensä 41 JPS:n omaa junioripelaajaa. Mukana oli myös 5 pelaajaa Oulun Luistinseuran U16-joukkueesta, joka yhdistää tulevana talvena voimansa JPS:n U16 porukan kanssa yhteisjoukkueeksi.

Neljäs perättäinen seuran järjestämä leiri järjestettiin 4.-6. lokakuuta. U10-joukkue vietti päiväleirin lauantaina 5.10., kun taas U12-joukkueen leiri kesti lauantaista sunnuntaihin. Vanhemmat juniorit, U14 ja U16, pääsivät nauttimaan leiristä perjantaista sunnuntaihin. Jäällä vietettiin yhteensä 13 tuntia, mikä takasi pelaajille runsaasti harjoittelumahdollisuuksia. Lisäksi vedettiin fysiikkaharjoitteita ja pelattin futista.

Yhdessä olo ja joukkuehenki keskiössä

Yksi leirin tärkeimmistä tavoitteista oli vahvistaa joukkuehenkeä ja luoda positiivista yhteishenkeä seuran sisällä. Erilaiset yhteisölliset aktiviteetit, kuten saunominen ja makkaranpaisto, tarjosivat pelaajille ja toimihenkilöille mahdollisuuden tutustua toisiinsa paremmin.

Piispalan leirikeskus tarjosi jälleen erinomaiset puitteet harjoitella ja rentoutua.


Näytä lisää uutisia