Kuhina käy bandykulisseissa - JPS:n tilanne näyttää lupaavalta

JPS:n edustusjoukkueen rakennusprojekti ensi talveksi on myötätuulessa, Tuomas Liukkosen ja Akseli Uotisen sopimukset ovat vastikään vahvistettu. JPS perheen kannatusjoukkoja on päätetty helliä kausikorttikampanjan jatkoajalla, tarjous on voimassa heinäkuun loppuun saakka.

Liukkonen ja Uotinen ensi talvena Jipsin Tivolin riveissä 

Tuomas Liukkosen sopimus kattaa ensi talven lisäksi option kaudesta 2025-26. Tuomas on joukkueelle erittäin tärkeä profiilipelaaja, joka kykenee osaamisensa sekä persoonansa avulla nostamaan ympärillään olevien pelaajien tasoa. "Kölin" asennetta kuvaa osuvasti hänen kommenttinsa ensi kaudesta:"Mukava jatkaa kehittymistä Jipsin joukkueen kanssa". Panostamalla koko joukkueen kasvamiseen myös pelaajan oma polku kulkee oikeaan suuntaan.

Varmuutta ja jatkuvuutta JPS:n joukkueen runkoon tuo Akseli Uotisen kanssa solmittu kahden vuoden kontrahti. Myös Uotin kommentit lupaavat hyvää, sekä oma että koko joukkueen treenaaminen on aikataulussa - kovaa mennään kuten asiaan kuuluu.

JPS julkaisee sivuillaan tietoa ensi kauden joukkueen rakentumisesta sitä mukaa kun neuvottelupöydästä tietoa tihkuu. Seuraa siis uutisointia nettisivuillamme!

Kausikortteja edulliseen hintaan heinäkuun loppuun saakka

Jatkoimme kausikorttikampanjaa, tervetuloa uudet ja vanhat fanit JPS -yhteisöön!

Aikuisten kausikortin hinta on ennakkomyynnissä 50€,  elokuussa hinta nousee 60 euroon. Opiskelijakausikortin ennakkomyynnin hinta on 25 €, kampanjan jälkeen 30 euroa. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn JPS:n runkosarjan ja jatkosarjan kotiotteluihin - ei playoffspeleihin. Kausikortit noudetaan lipunmyynnistä liigapeleissä.

Kuva: Juha Leskinen

  


Näytä lisää uutisia