Tänään jännitetään - voitolla ratkaisu siirtyy sunnuntaille

JPS kärsi kirvelevän tappion keskiviikkona. Akilles oli selvästi parempi, ja johtaa välieräsarjaa lukemin 1-2. Tänään Porvoossa JPS tarvitsee voiton, silloin loppuotteluun menijä selvitellään sunnuntaina 10.3. Jyväskylässä.

Vajaa tunti tauotta pataan

JPS:n ja Akilleksen välierätaisto alkoi juhlavasti, kun katsomon kunniapaikalta paljastettiin seuran historian mestaruusviirit. Seremoniaan oli kutsuttu mukaan sekä naisten että miesten suomenmestarit vuosien varrelta.

Peli alkoi molemmilta joukkueilta tunnustellen, ja virheitä vältellen. Tauolle siirryttiin lukemissa 2-2. Toisella jaksolla kentällä dominoi vierasjoukkue, ja Akilles haki turhankin helposti toisen peräkkäisen vierasvoiton.

Maalintekijät:
🔴 Hiltunen
🔴 Eronen

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Lasse Tammilehto.

Pelipäivä eli juhlapäivä

Tänään laitetaan Naisten päivän kunniaksi uutta matoa koukkuun, ja haastetaan Akilles Porvoon Pallokentällä klo 19 alkaen. JPS tarvitsee voiton, jos mielii tällä kaudella loppuotteluun.

Jos JPS voittaa tänään, viides ja ratkaiseva välierä pelataan sunnuntaina 10.3. klo 18 Viitaniemessä. Tappio tarkoittaisi pronssiottelua 15.3., sekin kotona.

Vähiin käyvät ennen kuin loppuvat, tällä kaudella kotiotteluita on jäljellä yksi tai kaksi.

Tartu tilaisuuteen, lähde tuntemaan Viitaniemen hornankattilan ainutlaatuinen fiilis persoonallisen Palloseuran matkassa!

 


Näytä lisää uutisia