Nöyrä työ palkittiin - JPS pärjäsi Porvoossa

JPS kävi ryöstämässä tärkeän voiton Porvoon Akilleksesta lukemin 2-6, tasoittaen välieräsarjan voitot lukemiin 1-1. Loppuottelupaikan metsästys jatkuu keskiviikkona 6.3. klo 19 Viitaniemessä. Finaalipaikka varmistuu kolmella voitolla.

Paluu vahvuusalueelle

Jipsin miehet pukivat avaustappion jälkeen työhaalarit ylleen, ja siirtyivät konttorilta pajan puolelle. Tuloksena tärkeä voitto välieräsarjassa, puntit ovat nyt tasan. Voiton lisäksi lupaavaa oli kauden aiemmista peleistä tuttu "totalbandy", joukkueena hyökkääminen ja puolustaminen. Jokainen pelaaja löysi itsensä pelin sisältä, ja hieman kadoksissa ollut pelihuumorikin teki paluun. Akilles herätteli toivoaan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kaventaen lukemiksi 2-3. JPS takoi kuitenkin kolme seuraavaa maalia, ja peli oli taputeltu. Jarno "Jape" Eronen oli hattutempullaan yksi avainpelaajista.

Maalintekijät:

🔴 Eronen 🎩

🔴 Tammilehto x2

🔴 Hämäläinen

Ottelun parhaana palkittiin Lasse Tammilehto.

Välieräkarkelot jatkuvat Viitaniemen hornankattilassa keskiviikkona 6.3. klo 19. JPS hakee välieräsarjan avauskotivoittoa, ja sitä varmistamaan tarvitaan kylän jääpalloihmiset paikalle.

Tule kannustamaan persoonallinen Palloseura Bandyliigan finaaliin!


Näytä lisää uutisia