U14 lopputurnaus 8.-10.3.2024

Jyväskylässä Viitaniemen montussa järjestetään jääpallon U14-ikäluokan SM-lopputurnaus. Toisistaan mittaa ottavat Helsingin HIFK, Lappeenrannan Veiterä, Porin Narukerä, Oulun OLS, Porvoon Akilles, Mikkelin Kampparit kahdella joukkueella ja tietenkin Jyväskylän JPS.

Kahdeksan joukkueen turnaus käynnistyy perjantaina 8.3. kello 12 ja silloin pelataan myöhäiseen iltaan saakka. Pelit jatkuvat lauantaina heti aikaisesta aamusta ja huipentuvat sunnuntain iltapäivän loppuotteluihin ja mestaruuspokaalin nostoon. Tule nauttimaan tunnelmasta ja seuraamaan jännittäviä otteluita maailman nopeimman pallopelin parissa. Turnauksessa voit viettää vaikka koko viikonlopun, sillä JPS:n kioski palvelee koko turnauksen ajan.

Turnausta isännöi JPS:n U14-joukkue, joka on saanut jalkeille hienon porukan vapaaehtoisia tekijöitä pyörittämään kolmipäiväisen turnauksen ja mahdollistamaan tämän suuren urheilujuhlan. Ilman vapaaehtoisten valmentajien, toimitsijoiden, huoltajien, kioskihenkilökunnan ja muiden joukkueen puuhamiesten ja -naisten panosta näitä tapahtumia ei järjestettäisi. Suuri kiitos jo etukäteen kaikille!


Näytä lisää uutisia