Koululaisten jääpalloturnaus 6.-7.2.2024

JPS Juniorit ry ja Jyväskylän kaupunki järjestävät taas yhteistyössä koulujenvälisen jääpalloturnauksen. Tällä kertaa pelataan kaksipäiväinen turnaus, ensin 3.-4.-luokkalaiset ja seuraavana päivänä 5.-6.-luokkalaiset. Mukana on yhteensä 13 koulua.

13 koulua mukana

Perinteiseen koulujenväliseen turnaukseen osallistuvat tänä vuonna Keski-Palokan koulu, Kypärämäen koulu, Mankolan koulu, Puistokoulu, Kuokkalan yhtenäiskoulu, Kortepohjan päiväkotikoulu, Keljonkankaan yhtenäiskoulu, Palokan yhtenäiskoulu, Jokelan koulu, Tikan koulu, Normaalikoulu, Vesangan päiväkotikoulu ja Viitaniemen koulu. Moni koulu lähettää useamman joukkueen, joten yhteensä mukana on 20 koululaisjoukkuetta. Kumpanakin päivänä pelataan 24 ottelua.

Monipuolista yhteistyötä

Koululaisturnaus on hieno osoitus monipuolisesta ja toimivasta yhteistyöstä seuran ja kaupungin välillä, seuran sisällä ja koulujen välillä. Jyväskylän kaupunki avustaa seuraa taloudellisesti tapahtuman järjestelyissä, esim. tuomaripalkkioiden maksamisessa. Koululaisturnauksen tuomareina toimivat JPS U18-ikäluokan pelaajat, jotka saavat tapahtuman ansiosta arvokasta tuomarointikokemusta. Seuraväki hoitaa talkoovoimin käytännön järjestelyjä, ja seuran U12- ja U14-ikäluokkien joukkueet pitävät tapahtumassa kioskia joukkueidensa kassan kartuttamiseksi. Keski-Palokan koulu ja erityisesti opettaja Samuli Pentinniemi ovat avainroolissa ilmoittautumisten vastaanottamisessa sekä otteluohjelman ja päivien aikataulutuksen suunnittelussa. Koulujen opettajat ovat vastuussa omien joukkueittensa ohjaamisesta tapahtuman aikana. 

Otteluohjelmat

Tapahtuma on avoin kaikelle kansalle, ja toivotammekin jyväskyläläiset lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan koululaisten reippaita liikuntapäiviä sekä kannattamaan paikallisia jääpallojuniorijoukkueita kahvio-ostoksilla! 

Tiistai 6.2.2024, kolkit ja nelkit

Keskiviikko 7.2.2024, viikit ja kuukit


Näytä lisää uutisia