JPS jalkapallolle mestaruus!

JPS jalkapallo juhlii historiallista kolmosen mestaruutta ja mahsollisuutta nousta kakkoseen.

JPS varmisti miesten kolmosen mestaruuden Viitaniemen montussa pelatussa noususarjan kärkiottelussa Lehmon palloa vastaan. Lauantaina 14.10. pelattu trillerimäinen ottelu päättyi lopulta jipsiläisten 1-0 voittoon. Ottelun ratkaissut ainoa osuma syntyi ottelun ensimmäisen puoliajan loppuminuuteilla ja merkattiin LehPan omaksi maaliksi. Voiton myötä JPS vei mestaruuden niukan kolmen pisteen eron turvin, mikään muu tulos viimeisestä ottelusta ei olisi kotijoukkueelle riittänyt mestaruuteen. Kolmosen mestaruus mahdollistaa suoran nousun miesten kakkoseen.

JPS:n pelaajavalmentaja Lenni Purokuru tiivistää kauden kauniilla sanoilla keskisuomalaisen haastattelussa.

- Aivan mahtava fiilis! Pyörimme pohjamudissa viime vuodet, mutta tällä kaudella rupesimme vetämään hommaa keskenämme opiskelijaporukalla. Saimme kesäksi kasaan mielettömän joukkueen, joka on painanut hommia yhdessä koko kauden ajan. On mieletöntä mitä voi saada aikaan, kun hyvät ystävät panostavat yhteiseen juttuun, Purokuru ylistää.

Mikään itsestäänselvyys nousu ei kuitenkaan ole, sillä kakkosen pelaaminen moninkertaistaisi joukkueen budjetin sekä joukkue tulisi viettämään koko ensi kesänsä bussin penkissä pohjoisen lohkon pitkien välimatkojen myötä.

- Emme ole vielä miettineet ensi kautta liikaa, sillä mestaruus oli tästä pelistä kiinni. Varmasti kakkoseen nousu vaatii joukkueelta vieläkin enemmän sitoutumista ja panostusta, mutta ainakin pohja minkä päälle rakentaa on hyvä. Nyt on kuitenkin juhlan aika ja ne kestävät ainakin viikon, Purokuru toteaa.

JPS kiittää kaudesta kaikkia katsojia, faneja, pelaajia sekä yhteistyökumppaneita, joiden avulla tehtiin unelmasta totta! Nyt on aika juhlia ja suunnitella tulevaa. Aika näyttää, ottaako JPS sarjapaikan kakkosessa vastaan, saadaanko tarvittavaa rahaa kasaan, kuka toimii ensi kauden päävalmentajana ja minkälainen joukkue nähdään kesän 2024 viheriöillä?

 

 


Näytä lisää uutisia