Pelaajauutisia: Samuel Gerovoi!

Viikon alkuun tärkeä jatkosopimus🫱🏼‍🫲🏽 Samuel Gerovoi jatkaa Jipsin maalilla. Sopimus on 1+1.

Nimi: Samuel ”Gero” Gerovoi
Ikä: 26v
Kotoisin: Jyväskylä
Pelinumero: #44
Pelipaikka: Maalivahti
Kaudet bandyliigassa: 10

Muutamat lisäkysymykset:
1. Jos et olisi Manchester Unitedin kova fani, niin mitä joukkuetta kannattaisit muuten? -Voisin kannattaa vaikka valioliigaan sarjanousija Luton Townia
2. Onko totta, että olet tehnyt virallisessa maajoukkue-ottelussa oman maalin maaliheitosta? Jos on, niin kertaa tilanne lyhyesti! -Puoliksi totta! Tämmöne temppu tuli tehtyä Suomen paidassa mutta kyseessä taisi olla harkkaottelu WP 35 vastaan. Tilannehan meni näin, että pallo meni päädystä yli ja joku oli siinä nopeesti hakemassa kopalta pystyyn. Koitin vähä liia hätäsesti keretä avaamaan sille ja pallo kimposi sitten oman patjan reunasta maalia kohti ja liru oikee hitaasti sisää.
3. Rankkari vai läpiajotorjunta? -Rankkaritorjunta. Sillä saa sakkokassasta vähä alennusta ni jos niitä torjumalla pysyis joskus edes kaksnumeroisina nuo mun sakot.

Gero on oman seuran kasvatti. Kasvanut vastuun kantajaksi joukkueessaan johon pelaajat kentällä luottavat. Toivotaan että ensikaudella ottaa taas yhden stepin eteenpäin. Tulevaisuuden huippuveskari 👊

Valmentaja Rytkösen kommentti: 
”Bandyliigan eliittiä maalivahtiosastolla. Henkilökohtaisilla suorituksilla pitää usein tiukoissa paikoissa joukkuettaan pystyssä. Tärkeä jatkosopimus!”


Näytä lisää uutisia