Perjantain pelaajauutiset: Lasse Tammilehto!

Viime kauden kapteenina toiminut Lasse Tammilehto jatkaa JPS:n Bandyliigajoukkueessa! Kuva: Agata Anttonen

Lassen uusi sopimus on mallia 1+1.

Nimi: Lasse ”Late” Tammilehto

Ikä: 27v

Kotoisin: Jyväskylä

Aiemmat joukkueet: Botnia

Pelinumero: #14

Pelipaikka: Keskikenttä

Kaudet bandyliigassa: 10

Muutamat lisäkysymykset:

1. Kumpi on parempi, Helsinki vai Jyväskylä? -Molemmissa omat hyvät puolensa mutta Jyväskylän kasvattina vastaan ehdottomasti Jyväskylä.

2. Paras jääpallomuisto? -Näitä on niin paljon että mahdoton sanoa yhtä parasta, mutta ensimmäisenä mieleen tulee 2019 Suomen mestaruus ja kaikki maajoukkue-edustukset sekä nuorten että aikuisten tasolla. Myös kaikki junnuna tehdyt reissut ruotsiin kesäleireille ja mini world cuppeihin ovat hyviä muistoja.

3. Ketä veikkaat JPS:n ensikauden joukkueen syöttökuninkaaksi jos et saa itseäsi mainita? -Tuomas Liukkonen tai Nikke Tuhkanen

Late on oman seuran koko juniorimyllyn läpikäynyt pelaaja. Pystyy ottamaan vaikka koko joukkueen tarvittaessa reppuselkään. Todella taitava pienessä tilassa pallon kanssa.👌🏼

Valmentajan Rytkösen kommentti:

”Joukkueen kapteenin viime kausi jäi torsoksi loukkaantumisen vuoksi. Montaa peliä Late ei pystynyt pelaamaan. Mutta kuten kunnon kapteeni tekee, oli joukkueen mukana arjen tekemisissä niinkuin pitää! Nyt mies kunnossa. Nälkää varmasti löytyy kantaa joukkuetta kohti uutta pelikautta.”


Näytä lisää uutisia