Tule mukaan kehittämään JPS:n junioritoimintaa!

JPS Juniorit ry etsii uusia jäseniä seuran johtokuntaan. Seuran kevätkokous järjestetään 2.5.2023, ja silloin nimetään uusi johtokunta.

Nykyisen johtokunnan jäsenistä valtaosa on jäämässä pois luottamustehtävästään keväällä 2024. Nyt on siis loistava aika liittyä johtokuntaan, kun konkareita on vielä mukana ja asioiden siirtäminen uusille vastuuhenkilöille voi tapahtua joustavasti ja rauhassa opetellen.

Johtokuntaan voi tulla hyvin mukaan, vaikkei olisi varsinaista jääpallo- tai jalkapallotaustaa tai -tietämystä. Johtokunnassa tarvitaan ennenkaikkea henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita seuratoiminnan pyörittämisestä ja kehittämisestä yleisellä tasolla. Ainakin taloushallinnon, suhdetoiminnan ja viestinnän osaajille on aina tarvetta seuran johtokunnassa. Kaiken taustalla on tietysti vahva motivaatio siihen, että saamme jatkossakin järjestettyä matalalla kynnyksellä ja kohtuullisilla osallistumismaksuilla jääpallo- ja jalkapalloharrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille.

Seuran tilanne on hyvä, varsinkin nuorimmissa ikäluokissa harrastajia on mukavasti ja talous on tasapainossa. Johtokunta on tiiviissä yhteydessä joukkueisiin ja yhteistyö on saumatonta.

Johtokunta kokoontuu tyypillisesti noin kerran kuukaudessa ja mm. huolehtii seuran sääntömääräisistä asioista, toiminnan ja talouden seurannasta, järjestää seuran yhteisiä tapahtumia kuten kauden aloitusleirin ja kauden päättäjäiset. Johtokunta tukee joukkueita viestinnässä ja muussa toiminnassa. Taloushallinnon käytännöt hoitaa tilitoimisto, samoin sääntömääräinen vuosittainen toiminnantarkastus on mahdollista ulkoistaa.  Johtokunnan jäsenille ei makseta palkkioita.

Jos kiinnostuit johtokunnan jäsenyydestä, ota yhteyttä junioritjps@gmail.com tai 040-5440207 niin kerromme lisää. Laita myös kevätkokouksen aika ti 2.5.2023 klo 18.30 kalenteriin, silloin valitaan uusi johtokunta seuraavalle vuodelle.

 


Näytä lisää uutisia