Futsal @ Huhtaharju 13.12

Viime lauantaina käyty kauden toinen 2.divisioonan turnaus eteni aika kaksijakoisissa merkeissä. Kotiin viemisiksi hikisten sukkien lisäksi jäi yksi voitto ja yksi tappio. Onneksi voitto otettiin jälkimmäisestä koitoksesta, mikä jätti pienen hymynkareen pelaajien suupieliin.

Ensimmäisessä väännössä kävi melko nopeasti selväksi mikä ero on futsal- ja fudisjoukkueella. Kampuksen poikien (KaDy II) taktinen osaaminen salin lattialle sijoittuvassa pallon potkimisessa oli sanalla sanoen vertaansa vailla JPS:n vastaavan rinnalla. Isolla kentällä KaDy II porukka törmäisi tiiliseinään  mustapaitojen käsittelyssä, mutta vastaavasti samaiseen seinään jäi lauantaina JPS:n kokoinen märkä läntti. 0-6 ja selittelyille ei liikaa tilaa jäänyt. Suomalaiseen luonteeseen kuuluen voidaan tietysti todeta, että muutama maali voittajilta pois ja Jipsille pari tilalle niin oltaisiin oltu lähempänä totuutta. Mutta se niistä itkuista, paremmalle hävittiin.

Toinen ottelu noudatti päivän teemaa. Kaksijakoisen taistelun pisteet jäivät kuitenkin oikeaan osoitteeseen, kun Huhtaharjun yläasteen valotaululle jäivät lukemat 5-4 Jipsille.

U.S. Skädäm joutui alussa varsinaisen katujyrän alle kun sisuuntuneet mustapaidat murjoivat melko nopeaan tahtiin luvut 5-1 taululle. Myös pelillisesti Skädäm loikki monta askelta perässä. Toisella puoliajalla Sampo Pehkosen läpiajon perään hankittu punainen kortti vastustajan veräjänvartijalle oli luonnollinen jatkumo kentän tapahtumille. Kortista seuranneen kahden minuutin ylivoiman aikana ottelu olisi pitänyt paketoida. Mutta. Maalilamppu, jos sellainen koululla olisi ollut, syttyikin aivan väärässä päässä. Rankkarista miesvajaalla isketty Skädämin kavennus teki kummia JPS:n pojille. Paniikkinappula iskettiin pohjaan kuin jääkiekkomaajoukkueella konsanaan. Onneksi Skädämin kiri ei yltänyt aivan ruotsalaisten tasolle ja neljän maalin kaula kesti lopun härdellin. Makoisa voitto.

JPS:n alkukauden tuntumahakuisissa reeneissä on pyörinyt hyvä määrä uusia pelaajia. Yksi debytantti lisää virallisiin peleihin saatiin lauantaina kun tolppien välissä seisoi isokokoinen  Vellu Tranberg. Turun suunnalta saapunut veskari on ollut iso lisä harjoituksiin, kun viime kauden toinen maalivahti Marko Viinikainen kirmaa vielä ainakin toistaiseksi hieman pienemmän pallon perässä.

-JH-


Näytä lisää uutisia