Tyttöjen T17 maajoukkueelle Norjasta pronssia

Tyttöjen T17-ikäluokan maajoukkue leireili Porvoossa ja jatkoi suoraan matkaa Norjaan MM-kisoihin. JPS:n pelaaja Jenna Räisänen kirjoitti reissusta raportin ja rohkaisee muitakin tyttöjä tulemaan mukaan jääpallon pariin.

 

 

 

T17 MM-kisamatka 23.-26.2.2023

Teksti ja kuvat: Jenna Räisänen
 
T17 maajoukkueen MM-kisamatka alkoi tiistaina 21.2. Porvoon leirillä. Leirillä ohjelmassa oli mm. jääpallokoulun ohjausta pienemmille jääpallojunnuille, harjoitusjäitä, valmistavia palavereita ja lopuksi harjoituspeli.
 
Matka jatkui torstaina 23.2. Helsingistä lentämällä Osloon.Jo samana iltana oli joukkueella kevyt jääharjoitus ja palaveri.
 
Perjantaina 24.2. pelattiinkin jo kaksi peliä. Aamupelissä Norja vei voiton 3-1 ja toisessa pelissä niukka tappio Ruotsille 0-2.
Lauantaina 25.2. oli kaksi peliä taas samalla ohjelmalla. Päivän ensimmäisessä pelissä tasapeli Norjan kanssa 1-1 ja toisessa pelissä maalin tappio Ruotsille 3-4. Tässä pelissä oli hienoa tehdä Suomelle ensimmäinen maalini MM tasolla.
Sunnuntaina 26.2. tutustuimme Oslon keskustaan ja ostimme matkamuistoja ja tuliaisia kotijoukoille.
Joukkue katsoi myös MM finaalin, jonka Ruotsi vei.
 
Tulokset:
Ruotsi kultaa
Norja hopeaa
Suomi pronssia
 
Sunnuntai-iltana olikin sitten lento Oslosta takaisin Suomeen.
 
Oli todella hienoa päästä pelaamaan T17 maajoukkueeessa ja edustaa Suomea MM-kilpailuissa. Olisi mukavaa kun uusia tyttöpelaajia tulisi tämän hienon ja vauhdikkaan lajin pariiin lisää! Ja tietysti haluan kannustaa jo lajin parissa olevia tyttöjä harjoittelemaan ja tavoittelemaan unelmiaan jääpallon parissa. Suuret kiitokset kaikille valmentajille ja joukkueiden toimihenkilöille sekä seuroille jotka on mahdollistaneet näitä hienoja kokemuksia sekä elämyksiä jääpallon parissa! Suuret kiitokset myös perheelle, isovanhemmille ja kaikille tukijoille kaikesta kannustuksesta sekä tuesta!

Näytä lisää uutisia