JPS aloitti puolivälierät tappiolla

JPS hävisi ensimmäisen puolivälieräpelin Porvoon Akillekselle lukemin 3-5.

Ottelum ensimmäinen puoliaika oli tasainen, molempien joukkueiden pelatessa tunnústelevasti ja hieman varovaisesti.

Maalinteon aloitti Akilles, kun Akserli Laakkonen pääsi laittamaan pallon maaliin aivan Samuel Gerovoin vartioiman maalin edestä. Tämän jälkeen maaleja tehtiin tasatahtahtiin aina toiselle puoliajalle tilanteeseen 2-2 saakka, joka oli tilanne 50 peliminuutin jälkeen. JPS:llä oli useita erittäin hyviä maalipaikkoja, mutta palloa ei maaliin asti saatu. Akilles oli tehnyt kotiläksynsä hyvin ja pystyi varsinkin toisella puoliajalla hallitsemaan pelin rytmiä ja jäädytti peliä aina sopivalla hetkellä.

JPS siirtyi ensimmäisen kerran johtoon 73 peliminuutin kohdalla, kun Joonas Hiltunen löi kulmalyönnin sisään. Tilanne 3-2. Tämän jälkeen tapahtui harmittava oman pään virhe, jonka seurauksena pallo liukui omasta päätyrajasta yli ja Akilles sai kulmalyönnin. Akilleksen Andreas Flinck löi kulman sisään. Kun muutaman minuutin kuluttua Rudolf Sadakov pääsi kaksin maalivahti Samuel Gerovoin kanssa ja siirsi vieraat 3-4 johtoon, alkoi JPS:n selkäranka taittua. Akilles pelasi tämän jälkeen järkevästi. JPS piti kyllä palloa, mutta kunnon maalipaikoille ei enää päästy. JPS:n oli pakko nostaa pelaajia ylemmäs, joka tarjosi Akillekselle mahdollisuuden vastaiskuihin, jollaisesta Andreas Flinck viimeisteli pelin loppulukemiksi 3-5.

Ottelun kaikki tilastot: JPS - Akilles 3-5 (torneopal.fi)

JPS:n seuraava ottelu on Porvoon pallokentällä perjantaina 17.2. Voitolla pelataan ottelusarjan kolmas peli sunnuntaina Viitaniemessä ja häviöllä JPS:n kausi päättyy.