Narukerä-JPS

Pisteet jäivät poriin.

JPS lähti hakemaan revanssia Porin Narukerästä runkosarjassa koetun murskatappion jälkeen. Narukerä siirtyi kymmenennellä minuutilla 1-0 johtoon. JPS oli kuitenkin energisellä jalalla liikkeellä ja tasoitti pelin nopeasti. Momentum oli Jyväskyläläisten puolella ja pian peli olikin jo 1-4. Heti neljännen maalin jälkeen Narukerä otti aikalisän ja tuli sen jälkeen peliin mukaan uudella innolla. Puoliajalle mentiin lukemissa 3-4. Toinen puoliaika oli tasaista vääntämistä, mutta Porilaiset olivat tehokkaampia maalipaikoissaan kuin JPS-pelaajat. JPS:n maalia vartioinut Samuel Gerovoi pelasi hyvän pelin mutta ei pystynyt torjumaan Porilaisten vyöryä toisella puoliajalla. Kokonaisuudessaan JPS pelasi huomattavasti paremman pelin kuin lauantaina Kamppareita vastaan. JPS näytti hetkittäin, miten hyvään peliesitykseen se pystyy.

JPS:n parhaan pelaajan palkinnon pokkasi #44 Samuel Gerovoi.

JPS-valmentaja Topi Rytkönen kommentoi peliä lyhyesti "Peli ratkesi tänään pieniin yksityiskohtiin"