KAMPPARIT - JPS

Ylemmän jatkosarjan ensimmäinen peli Mikkelissä oli murheellinen näytelmä JPS:n puolelta

Ilmassa oli kevään tuntua kun JPS matkusti aurinkoisessa säässä Mikkeliin pelaamaan ylemmän jatkosarjan ensimmäistä otteluaan. Itse peli sai murheellisen alun kun Kamppareiden Valtteri Hauska löi kahden minuutin kohdalla kulman sisään. Viiden minuutin kohdalla Rasmus Kettunen pääsi vielä lisäämään Kamppareiden johtoa 2-0. Tämän jälkeen JPS peli oli hetkellisesti kasassa ja JPS-hyökkääjä Jasu Koljonen pääsi kaventamaan tilanteeksi 2-1. Muutaman oman virheen jälkeen tauolle lähdettiin lukemissa 4-1.

Toiselle puoliajalle JPS lähti kolmella vaihtopelaajalla kun JPS-puolustaja Atte Niiranen jäi pukukopin suojiin palautumaan yhteentörmäyksestä tolpan kanssa. Toisen puoliajan alku meni tasaisissa merkeissä kunnes kampparit pääsivät taas juhlimaan kulma maalia tilanne 5-1. Pelissä alkoi näkymään notkahduksen merkkejä kun 63. minuutilla Kampparit lisäsivät johtoaan 6-1. JPS otti aikalisän jonka jälkeen peli olikin hyvää muutaman minuutin. Lyhyt hyvän pelin jakso loppui 70 minuutin kohdalla kun JPS:n entinen hyökkääjä Santeri Laitinen siisrsi mikkelisläiset 7-1 johtoon. Tämän jälkeen vaikutti siltä että peli oli selvä. Loppu hetkien ilon väläys oli JPS-hyökkääjä Tuukka Ässämäen erittäin kaunis yksilösuorituksen jälkeen syntynyt maali josta ei tosin muuta iloa ollut kuin highlight pätkä muiden joukkoon. Pelin loppua kuvailee hyvin JPS-valmentaja Topi Rytkösen sanoma lause "oispa toinenekin aikalisä".  Ottelun loppulukemiksi merkattiin 10-2.

Pelit jatkuvat keskiviikkona Porissa jonne JPS lähtee tulistuneenä tämän päivän murheellisesta pelistä.