JPS voitti Narukerän lumip... ei kun jääpallo-ottelussa

JPS voitti Narukerän 5-3 ottelussa, jonka askelmerkit määräsi koko pelin kestänyt räntäsade.

Sunnuntain peliin löi leimansa räntäsade ja jään päällä ollut usean sentin lumikerros. Molemmat joukkueet löivät lähinnä pitkää, välillä palloa tökittiin lumessa eteenpäin.

Pitkien pallojen alasotossa ja maalien edustalla käytiin kovia vääntöjä. Ensimmäisenä väännöstä tuli voittajana ulos JPS, kun Jasu Koljonen pisti pallon maaliin. Ennen kuin 30 min oli pelattu, JPS karkasi jo 3-0 johtoon Joni Vuopion komeilla lyönneillä.

Narukerä ei kuitenkaan luovuttanut, vaan aloitti takaa-ajon Tomi Mustosen upealla lyönnillä, johon maalivahti ei ehtinyt "kissaa sanoa". Tauolle lähdettiin lukemissa 3-1.

Toisella puoliajalla JPS oli aluksi ottavana osapuolena ja Narukerä tuli tasoihin Ville Aaltosen ja Joona Rajalan maaleilla. 69 minuutin kohdalla Jasu Koljonen pääsi kuitenkin läpiajoon Topi Pesosen hyvin ajoitetusta syötöstä. Peli 4-3. Molemmat joukkueet jatkoivat vyörytystä ja peli olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Samuel Gerovoi jatkoi kuitenkin erinomaista pelivirettään ja otti jälleen useamman ratkaisevan torjunnan tärkeässä paikassa.

Pelin ratkaisu nähtiin, kun Tuukka Ässämäki näytti taituruutta ja kuljetti pallon maalin edustalle. Maalilla käytiin kovaa vääntöä, jonka lopputuloksena Jasu Koljonen runnoi päivän kolmannen maalinsa. Lopputulos 5-3 Jipsille.

Ottelun kaikki tilastot: JPS - Narukerä 5-3 (torneopal.fi)