Pertti Helin vuoden jääpallo taustavoima

Pitkäaikainen JPS taustahenkilö Pertti Helin on valittu Urheilugaalassa 2023 vuoden jääpallo taustavoimaksi!

Tämän vuoden Urheilugaalassa palkittiin ensimmäistä kertaa lajiliittojen taustahenkilöitä. Taustavoima on lajin pitkäaikainen toimija, jonka panos on ollut poikkeuksellisen merkittävä lajissaan ja on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin pitkäaikaisessa kehittämisessä. Ensimmäisenä jääpalloilun edustajana tämän palkinnon sai pitkäaikainen JPS vaikuttaja, koko JPS yhteisön tuntema Pertti Helin. Koko seura kiittää Perttiä kaikesta mitä Pertti on seuran hyväski tehnyt ja onnittelee syvästi tästä erittäin ansaitusta palkinnosta! 

Alla vielä perusteet Pertin valintaan  

"Jyväskyläläinen Pertti Helin on aktiivisesti toiminut suomalaisen jääpallon olosuhteiden edistäjänä. Kotikaupungissaan Helin on kehittänyt määrätietoisesti jääpallon ja luistelun olosuhteita ja yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa otettiin käyttöön uudistunut Viitaniemen liikuntapuisto vuonna 2021.

 

Jyväskylässä hän aloitti junioritoiminnan elvyttämisen perustamalla jääpallokoulun vuonna 1997. Hänet valittiin vuoden juniorivalmentajaksi vuonna 2008, kun JPS:n A-juniorit voittivat SM-kultaa.

Pertti Helin on toiminut Jyväskylän Seudun Palloseuran JPS:n puheenjohtaja vuodesta 2014 nähtien. Hänen puheenjohtajakaudellaan JPS:n miesten edustusjoukkue voitti ensimmäiset SM-mitalinsa, ja vuonna 2019 historiallisen ensimmäisen SM-kultansa (2014 SM-hopeaa, 2017 SM-pronssia, 2020 SM-pronssia) ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Bandyliigan kärkijoukkueista.

 

Pertti Helinin merkitys seuran johdossa ja taustavaikuttajana on ollut keskeinen erityisesti yhteistyökumppanihankinnassa ja ottelutapahtumien kehittämisessä."


Näytä lisää uutisia