JPS haki pisteet Varkaudesta

JPS voitti perjantai-illan kiihkeässä kamppailussa WP 35:n maalein 3-7.

Ottelun alkoi tasaisesti. Aivan alussa WP 35 tuli lujaa ja sai muutaman hyvän maalipaikan, mutta maalivahti Karri Leisimo otti tärkeät torjunnat. Ensimmäinen maali nähtiin WP 35:n toimesta, kuin Teemu Malinen pääsi hieman helpohkosti kaksin maalivahdin kanssa ja viimeisteli varmasti.

Peli oli kuitenkin JPS:llä hallinnassa. Puolustaminen joukkueena on parantunut pikku hiljaa peli peliltä ja mitään hätää ei ollut. Ensimmäinen Jipsin maali nähtiin 32 peliminuutin kodalla, kun Kalle Pesonen tykitti laidasta komean lyönnin ylös takakulmaan. Pesosen maalin jälkeen vaikutti silti, että vastustajan keskittymistä häiritsi tunnetilan läikkyminen yli ja ote siirtyi JPS:lle. Ensimmäisellä puoliskolla Tuukka Ässämäki ehti tehdä vielä lähes samanlaisen komean lyöntimaalin kuin Kalle Pesonen hieman aikaisemmin ja tauolle mentiin lukemissa 1-2.

Toinen puoliaika oli kokonaisuudessaan JPS:n hallintaa. Sekä pallon hallinta että puolustaminen olivat hyvällä tasolla. JPS teki maaleja tasaiseen tahtiin tilanteeseen 1-7 asti. Tuukka Ässämäelle ja Jasu Koljoselle molemmille kypärätemput. Hyvin esiintyi myös A-juniori-ikäinen Aatu Böhm, joka pelasi tällä kaudella ensimmäisen Bandyliigapelinsä JPS:n paidassa. Erikoismaininta vielä kapteeni Nikke Tuhkaselle, joka syötti ottelussa viisi maalia.

Aivan ottelun lopussa JPS nosti jalkaa kaasulta ja WP 35 onnistui kahdesti maalinteossa. Lopputulos 3-7.

Ottelun kaikki tilastot: WP 35 - JPS 3-7 (torneopal.fi)

Lopuksi kiitokset vielä WP:n "kannustajalle", joka jaksoi viihdyttää JPS:n penkkiväkeä koko ottelun ajan laugh.