JPS kävi opintomatkalla Porissa

Sairastumisten ja loukkaantumisten kiusaama JPS lähti Poriin haastamaan ennakkoon kovaksi arvioitua Narukerän joukkuetta.

Narukerä otti komennon sunnuntain Bandyliigaottelussa Porissa. Narukerä teki maalin heti pelin ensimmäisestä kulmalyönnistä ja otti pelin kontrollin itselleen. Vaikka JPS:llä oli paikoitellen kohtuullisia maalipaikkoja ja puolustuksella hyviä suorituksia, oli Narukerä askeleen edellä kaikilla osa-alueilla. Narukerä puolusti joukkueena, rytmitti peliä hyvin ja pallo liikkui tehokkaasti.

JPS:n eduksi on katsottava, että joukkue säilytti malttinsa ja rauhallisuuden, jatkoi yrittämistä ja yritti etsiä keinoja Narukerän horjuttamiseen. Jipsin "nuorennusleikattu" puolustus teki parhaansa, mutta ei pystynyt saamaan kuriin Narukerän kovalyöntisiä hyökkääjiä. Samuel Gerovoi maalissa teki sen, mitä tehtävissä oli. Ottelu ansaitusti Narukerälle 11-1.

JPS suuntaa nyt katseensa ensi viikonloppuun. Lauantaina 10.12. pelataan kotona Viitaniemessä Mikkelin Kamppareita vastaan ja sunnuntaina 11.12. ajetaan Helsinkiin pelaamaan Botniaa vastaan vieraissa.

Narukerä-JPS tilastot: Narukerä - JPS 11-1 (torneopal.fi)


Näytä lisää uutisia